Menu
Tablet menu
Ghid PASTE 2015 Ghid PASTE 2015

Pleci in vacanta? Verifica ASTA la masina

Lichidul de racire Nu deschideti capacul cand motorul e cald. Completarea se face cu apa distilata si antigel.

Verificarea uleiului Uleiul Completeaza cu cantitati mici, prea mult ulei poate defecta motorul. Foloseste numai uleiul specificat de producator.

Verificarea bateriei Electrolitul bateriei Pentru completare foloseste numai apa distilata. Daca ai posibilitatea, incarca bateria.

Verificarea lichidului de frana Lichidul de frana Chiar daca nivelul este corect, lichidul de frana trebuie inlocuit la fiecare doi ani.

Farurile Becurile cu halogen se schimba in general usor, dar cele cu xenon trebuie inlocuite intr-un atelier specializat.

Verificarea bujiilor Bujiile Un strat maroniu este normal. Daca se depune calamina in cantitati mari, se curata sau se inlocuiec.

Verificarea presiunii pneurilor Anvelopele La incarcare maxima, si anvelopele trebuie umflate la presiunea maxima specificata in cartea masinii. Valabil si pentru roata de rezerva. Anvelopa nu trebuie sa aiba umflaturi sau crapaturi, iar inaltimea profilului sa aiba cel putin trei milimetri.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III