Menu
Tablet menu

Vrei sa vezi fotomodele, in costume de baie? Atunci vino AICI

Au mai rămas doua zile din campania de strângere de fonduri desfășurată de 11 organizații prahovene și 72 de înotătorii ai acestora ce vor participa la prima ediție Swimathon Ploiești. La eveniment participa si patru modele de la Unique Models Agency, care vor inota alaturi de un membru al Asociatiei de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic Prahova. 

Cauzele înscrise sunt din diferite domenii comunitare, precum: Centru de Supraveghere și Îngrijire Sindrom Down (sală de sport) - Asociația Sindrom Down Câmpina, Spațiu Educativ Alternativ pentru Copii – Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga”, YouthBank Ploiești – Fundația Comunitară Prahova, Stop Izolării - Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic Romania Filiala Prahova, Ioana la MUWCI – Ioana Oprescu, Festivalul International de Film Ploiesti - editia a IV-a - Asociația Europerspective, Maraton Ploiești 2014 - Lupta împotriva Traficului de Persoane - Asociația pentru Inițiativă și Dezvoltare Continuă, Festivalul de Fotografie „Secvențe” - Clubul de Turism și Arte Escamonde, Voluntariat - Implicare - Sustenabilitate V.I.S. CJE - Consiliul Județean al Elevilor, Clubul de Public Speaking - JCI Prahova, Reintegrarea socio-profesională a bolnavilor cu psoriazis - Alternative Sociale.

Donaţiile se pot face online, pe www.swimathonploiesti.ro, sau în ziua evenimentului, la bazinul Vega, pe 5 iulie, începând cu ora 10:00.

Companiile au înscris și ele echipe de înotători la Swimathon Ploiești: AbbVie, împreună cu Asociația Română pentru Dermatologie și Alternative Sociale, își propun să-i ajute pe bolnavii de psoriazis să se reintegreze socio-profesional; Petrom înoată pentru Asociația Sindrom Down Câmpina iar Unique Models Agency alături de un beneficiar al Asociației de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic Prahova pentru scoaterea din izolare a copiilor cu handicap.

Swimathon este organizat în Ploiești de Fundația Comunitară Prahova. Este un eveniment plin de energie prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III