Menu
Tablet menu

In ce consta modernizarea Secției Neurochirurgie de la Spitalul Judetean Ploiesti

Modernizarea Secției de Neurochirurgie a SJU Ploiești s-a încheiat. Incepute in 2017, lucrările de modernizare și reabilitare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești au inceput cu modernizarea secției Cardiologie, urmate de Interne, Ortopedie și Chirurgie vasculară. Cea mai recenta operatiune de modernizare finalizata a fost la secția Neurochirurgie. Lucrarile au inclus: instalaţii electrice, instalaţii de fluide medicale, lucrări de curenţi slabi (detecţie incendiu, comunicare voce/date, control acces), înlocuirea coloanelor de apă, înlocuirea tâmplăriei și a obiectelor sanitare. Acum, secţia Neurochirurgie are șase saloane cu 30 de paturi și două rezerve. Saloanele sunt prevăzute cu grupuri sanitare proprii, sisteme de oxigen și aspirare la fiecare pat, televizoare, mobilier nou.

Pe langă pacienții din judet, sectia de Neurochirurgie preia și cazuri din județele Buzău, Dambovița și Ialomița, unde spitalele nu dispun de o astfel de specialitate. 

Urmeaza reabilitarea parterului, extinderea Unității de Primiri Urgențe și modenizarea ambulatoriului.

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III