covid19 - Cardio Team a adus materiale sanitare la Spitalul Judetean Ploiesti

covid19 - Cardio Team a adus materiale sanitare la Spitalul Judetean Ploiesti

Primele materiale necesare in lupta impotriva COVID19, cumparate din donatiile facute prin Asociatia Cardio Team [fb.com/wearecardioteam/] au ajuns, astazi, la Spitalul Judetean Prahova.

"Impreună suntem mai puternici! Cu bucurie în suflet constat că nu suntem singuri în războiul pe care îl purtăm cu COVID-19, că ajutorul nostru sunteți chiar voi! În calitate de șef al secției Chirurgie II, dar mai ales în calitate de om vreau să MULȚUMESC, atât în numele meu cât și al colectivului pe care îl conduc, prietenilor și firmelor care au ales să doneze materiale de protecție atât de necesare cadrelor medicale, în contextul pandemiei actuale. Prin bunăvoința firmelor Baibia Kind, Free Star și Proleasing Motors, au fost donate secției Chirurgie II a SJU Ploiești: mănuși, ochelari de protecție, halate chirurgicale și seturi chirurgicale sterile. Donațiile din partea acestor firme nu se opresc aici, urmând că în această săptămână să mai primim și alte materiale vitale pentru această perioadă dificilă. Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut și pentru susținerea voastră! Doar rămânând împreună vom reuși să trecem cu bine prin aceste vremuri grele!", a scris medicul Carmen Ionica pe facebook. 

 

Va reamintim ca doi cunoscuţi medici ploieşteni- Marian Albu şi Carmen Ionică, şefi ai secţiilor de Cardiologie şi Chirurgie II din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, au demarat o campanie de strângere de fonduri, prin Asociaţia Cardio Team- din care sunt achiziţionate aparatură de primă linie si materiale de protecţie pentru personalul medical. In prima zi de campanie s-au strâns aproape 50.000 de lei si au fost comandate 500 măști speciale ffp2, 100 combinezoane și 2 aparate pentru ventilație invaziva.  Donatiile se pot face in contul Asociației Cardio Team - RO45BTRLRONCRT0221176501, deschis la Banca Transilvania.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework