Menu
Tablet menu

DNA Ploiesti verifica achizitia troleibuzelor, cumparate de fostul primar Volosevici

DNA Ploieşti a ridicat de la Primarie toate hartiile aferente unei achizitii de troleibuze Neoplan care a facut valuri in presa locala. In 2010, primarul de atunci, Andrei Volosevici, a achiziţionat, 24 de troleibuze second-hand, la preţul fabulos de 150.000 de euro pe bucată. Au fost discuţii aprinse la momentul achiziţiei acestor mijloace de transport în comun, care aparusera in presa elvetiana pentru ca luau foc din senin in trafic. Primaria Laussane le-a cedat gratuit unei firme, care le-a refacut instalatia electrica si a cautat un fraier sa le cumpere din nou. 

Si le-a cumparat Primaria Ploiesti, intr-o procedura de licitatie cu cantec. Uite si cateva indicii:

In caietul de sarcini privind achizitia a 24 de troleibuze, aparea o fotografie care indica cum trebuie sa fie ... bordul troleibuzelor. Ghici ce tip de troleibuz avea bordul identic? Neoplan!

Primaria anunta in caietu de sarcini ca vrea sa cumpere 24 de troleibuze. Ghici cine avea 24 de troeibuze in stoc? Firma care oferta troleibuzele Neoplan!

Pe site-urile de anunturi din strainatate, existau troleibuze second-hand in stare buna, fara probleme tehnice anterioare, cu garantie, la pretul de 80-90.000 de euro bucata. Primaria Ploiesti a platit 150.000 de euro pe fiecare Neoplan.

Si ghici ce s-a intamplat cu troleibuzele vestite in Europa ca iau foc? Au luat foc si la Ploiesti! In acest moment, din cele 24 de troleibuze, mai functioneaza 17. Sapte sunt bune de dus la fier vechi, din cauza scurt-circuitelor repetate. 

Vom reveni

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III