Cum de se da Irinel Columeanu cu decapotabila, iarna? Afla motivul

Cum de se da Irinel Columeanu cu decapotabila, iarna? Afla motivul

Ii vedem tot mai des in trafic, chiar si in zilele reci, chiar si iarna, cu masina decapotabila. Pare un moft inutil, dar lucrurile nu sunt chiar asa. Ultimile generatii de masini decapotabile au sisteme de incalzire suplimentare. Noul BMW din seria Z, de exemplu, are incalzire nu numai in scaune ci si in tetiere, iar sistemul de climatizare creeaza o adevarata perdea de aer cald in jurul soferului, care nu mai simte astfel muscatura frigului,

O dovada in acest sens este chiar Irinel Columbeanu, care detine cel mai puternic model produs vreodata de Bentley. Bentley Continental accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 5,3 secunde, viteza maxima fiind de 296 km/h. Si Calin Popescu Tariceanu, fostul premier al Romaniei, conduce asa ceva, dar n-a aparut cu el, la plimbare, in Ploiesti, asa cum a facut-o Columbeanu [detalii aici].

Cel mai scump model de Bentley vandut in Romania este un Bentley Brooklands in valoarea de 300.000 de euro. Cel mai ieftin model Bentley disponibil pe piata locala este limuzina Continental Flying Spur, cu un pret de pornire de 152.500 de euro plus TVA. Cea mai rapida decapotabila cu patru locuri din lume de la Bentley este GT Speed Convertible. 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework