Un ploiestean construieste biciclete din lemn. Vezi cum le face

Un ploiestean construieste biciclete din lemn. Vezi cum le face

Un ploiestean construieste la comanda biciclete din lemn stratificat. Cadrul arata in final ca placa unui skateboard, iar modelele sunt variate, cu diferite marimi, unghiuri, forme, dupa placul clientului.

Bicicleta din imaginea de mai sus a fost construita in Norvegia. Numai materialele l-au costat in jur de 300 euro, in timp ce numarul de ore-munca a depasit 130. Andrei cere 20 de lei pe ora de manopera, dar accepta si variante de plata sub forma de obiecte valorificabile cum ar fi telefoane, laptopuri, camere foto/video si altele.

"Proiectul incepe din momentul in care am toate materialele necesare cumparate din banii clientului. Este vorba despre o bicicleta normala din care voi folosi parti, placa de lemn stratificat, suruburi, aracet si lac. Ce construiesc eu se bazeaza pe principiul placii de skateboard, care are 1 cm grosime. La bicicletele mele, placile sunt de 1.5 cm fiecare iar fortele de torsiune sunt preluata de muchii, nu de suprafata plana. Am investit foarte mult in calitate, spre exemplu placa a costat echivalentul a 1.200 de lei, suruburile aurii costa 25 lei bucata, si folosesc 32 de astfel de suruburi", spune Andrei S.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework