Cea mai mare harta a Prahovei, sponsorizata de Petrotel Lukoil

Cea mai mare harta a Prahovei, sponsorizata de Petrotel Lukoil

In perioada 4-6 aprilie 2014, s-a desfăşurat Târgul Prahovean de Turism, organizator fiind Asociaţia pentru promovarea şi dezvoltarea turismului Prahova. La deschiderea manifestării au fost prezenţi reprezentanţi de la Autoritatea Naţională pentru Turism, Prefectura Prahova, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, si ai primariilor din Câmpina, Sinaia, Buşteni. Pe langă participanţi din judet, au fost prezenţi şi ofertanţi din alte zone geografice ale Romaniei, cum ar fi comuna Ocolis (Alba), comuna Panaci din Tinutul Dornelor (Suceava), orasul Panciu (Vrancea).

Cu sprijinul rafinariei PETROTEL-LUKOIL din Ploiesti, a fost prezentată în premieră harta generală a judeţului Prahova scara 1:150 000. Aceasta face parte din proiectul editorial Monografia Judetului Prahova, fiind rezultatul documentării şi transpunerii în programe moderne de cartografie a realităţii sociale, economice, naturale din prezent.

Prezentarea materialului cartografic a fost realizată de către conducătorul proiectului, prof.dr. Mihai Bogdan şi doctoranzii, Buterez Cezar, Constantinescu Catalin, Olariu Bogdan, cercetători de la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Geografie.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework