O ploiesteanca a murit SAMBATA dupa un accident INCREDIBIL de ATV

O ploiesteanca a murit SAMBATA dupa un accident INCREDIBIL de ATV

Doua femei care se plimbau cu un ATV la Azuga au reusit sa provoace cel mai bizar accident al acestei vacante de 1 Mai. Una dintre ele a murit si una a fost ranita grav, dupa ce ATV-ul cu care se plimbau, prost manevrat, a plonjat in raul Azuga. Femeia care a scapat cu viata este inca in stare grava, fiind resuscitata de echipele de prim-ajutor ajunse rapid la fata locului.

Poate ca n-as strica o campanie nationala de control a firmelor care inchiriaza ATV-uri. Asta pentru ca, dupa aparitia noului cod rutier, un ATV se conduce numai daca ai permis auto pentru moped, permis categoria B sau permis de conducere pentru categoriile A și A1. Până acum conducătorii de ATV-uri aveau nevoie de un atestat pe care îl obțineau de la școlile de șoferi, dar nu exista și proba practică. Atestatul putea fi obținut de orice persoană, fără să fie impusă o categorie de vârstă. Tot de anul acesta, se aplica și articolul 86 alineatul 1 din OUG 195/2002, care prevede că o persoană care conduce un moped fără a deține permis de conducere este cercetată penal. Până acum era doar sancțiune.

In primele patru luni ale anului, conducătorii de mopeduri si ATV-uri au provocat mai multe accidente grave, soldate cu morți și răniți grav. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework