Anunt privind finalizarea proiectului ACHIZITIA SI INSTALAREA DE ECHIPAMENTE DE SUPRAVEGHERE NECESARE PENTRU CRESTEREA SIGURANTEI SI PREVENIREA CRIMINALITATII IN SINAIA

Anunt privind finalizarea proiectului  ACHIZITIA SI INSTALAREA DE ECHIPAMENTE DE SUPRAVEGHERE NECESARE PENTRU  CRESTEREA SIGURANTEI SI PREVENIREA CRIMINALITATII IN SINAIA

Anunț de presă privind finalizarea proiectului cu titlul „ACHIZIŢIA ŞI INSTALAREA DE ECHIPAMENTE DE SUPRAVEGHERE NECESARE PENTRU CREŞTEREA SIGURANŢEI ŞI PREVENIREA CRIMINALITĂŢII ÎN ORAŞUL SINAIA, JUDEŢUL PRAHOVA”

Data publicării: 19.11.2014

-Titlul Proiectului: „ACHIZIŢIA ŞI INSTALAREA DE ECHIPAMENTE DE SUPRAVEGHERE NECESARE PENTRU CREŞTEREA SIGURANŢEI ŞI PREVENIREA CRIMINALITĂŢII ÎN ORAŞUL SINAIA, JUDEŢUL PRAHOVA”

-Beneficiar: Unitatea administrativ-teritorială Orașul Sinaia, având sediul în Bulevardul Carol I, Nr. 47, Oraș Sinaia, Județul Prahova

-Durata de implementare a proiectului: 35 luni,  în perioada 24.12.2011 – 23.11.2014

-Locul de implementare al  proiectului: Bulevardul Carol I, Nr. 47, Oraș Sinaia, Județul Prahova

-Valoarea totală  a contractului de finanțare este de 1.749.702,00 lei din care valoarea eligibilă a proiectului este de 1.406.450,00 lei, unde 1.130.082,58 lei reprezintă  FEDR iar suma de 248.238,42 lei  reprezintă finanțare din bugetul național.

-Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

-Organism Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia

-Programul din care este finanțat proiectul: Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor – poli urbani de creștere”, Domeniul major de intervenție 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbană“, Sub-domeniul „Centre urbane”

-Obiectivul proiectului este: reabilitarea infrastructurii sociale, creșterea siguranței și prevenirea criminalității în orașul Sinaia prin achiziționarea și instalarea de echipamente de supraveghere

-Rezultatele proiectului sunt: 

Prevenirea și combaterea delicvenței, criminalității, cu precădere a celei juvenile, eliminarea condițiilor care favorizează manifestarea acestui fenomen în unitățile de învățământ și împrejurimile acestora prin atenta supraveghere, prin intermediul camerelor video montate în curțile instituțiilor de învățământ și a zonelor din preajma școlilor care devin nesigure mai ales între orele 14:30-20:30.

Creșterea siguranței tinerilor și a cetățenilor care participă la diverse acțiuni culturale care se desfășoară în Centrul Cultural „Carmen Sylva” prin supravegherea cu camera video a zonei exterioare a acestei locații culturale.

Instalarea de camere de supraveghere în orașul Sinaia: Zona Centrală – B-dul. Republicii, B-dul. Ferdinand, Colegiul Național Mihail Cantacuzino, Centrul Cultural Carmen Sylva, Școala Generală George Enescu, Școala Generală Principesa Maria, cu dispecerizare în sediul Primăriei.

Prevenirea şi reducerea categoriilor infracționale şi a violenței stradale în zona centrală formată din B-dul. Republicii, B-dul. Carol I, B-dul. Ferdinand.

Prevenirea infracțiunilor de tâlhărie și reducerea furturilor din societăți comerciale și locuințe/case de vacanță.

Mărirea siguranței circulației şi reducerea fenomenului de risc rutier în zona centrală: B-dul Republicii, B-dul. Carol I, B-dul Ferdinand.

-Numele şi detaliile de contact ale persoanei care poate oferi mai multe informații despre proiect: Manager proiect Panait Valerie Marian, tel: 0244/310186,  fax : 0244/314509,  email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Notă: Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework