HBO se scumpeste, dupa PASTE. Stii de ce?

hbo tarife romania hbo tarife romania

HBO Home Box Office, cea mai cunoscuta retea de televiziune premium din America, ofera canalele de televiziune premium pentru sistemele analogic, DTH si pentru platformele MMDS. HBO Europe - detinut de Home Box Office, Inc. ¬ difuzeaza in prezent programe de televiziune premium in 15 tari: Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Romania, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croatia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina. HBO Europe ofera in Romania patru canale HD si SD de filme de inalta calitate (HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax2) cat si un serviciu video on demand, HBO GO. Sediul HBO Europe se afla in Budapesta, Ungaria.

RCS&RDS va creste din 1 mai 2015 tarifele extraoptiunilor HBO si HBO MaxPack, canale TV care apartin retelei americane de televiziune Home Box Office, ca urmare a aprecierii dolarului american in fata monedei nationale. Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/luna (TVA inclusa), iar cele prin cablu digital vor creste cu 5 lei/luna (TVA inclusa). De asemenea, abonamentele prin cablu digital care includ extraoptiunea HBO MaxPack vor creste cu 4 lei/luna. Drept compensatie, RCS&RDS anunta ca abonatii la Digi Net si Digi TV care au una din extraoptiunile HBO vor primi ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la continutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

Conform cursului de schimb mediu lunar afisat de Banca Nationala a Romaniei, dolarul american a crescut de la 3,2299 lei, in aprilie 2014, la 4,0933 in luna martie 2015.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework