700 de joburi bune, cu 2.000 de lei lunar, bonuri de masa si transport, te asteapta la doi pasi de Ploiesti

700 de joburi bune, cu 2.000 de lei lunar, bonuri de masa si transport, te asteapta la doi pasi de Ploiesti

Intr-un moment in care firmele cad una dupa alta din lipsa de comenzi, antreprenorii orientati spre export continua dezvoltarea. In acest moment, in Prahova exista o oferta de munca cu salarii peste media pe economie din august: 2.000 de lei lunar, tichete de masa si transport. Si se cauta nu unul, nu zece, ci 700 de oameni!

De la o companie mica, fondata undeva in suburbiile Ploiestiului acum 15 ani, Oztasar a ajuns acum unul dintre cei mai mari angajatori din Romania. De la doua linii de productie, Oztasar a ajuns sa produca la sute de mii de articole de vestimentatie, comandate de branduri de top. In acest moment, o buna parte din hainele pe care le vanati, la reducere, prin magazinele din capitalele europene sunt facute langa Ploiesti, de o echipa de 2.000 de angajati, in mare majoritate femei. Pentru ele s-a construit infrastructura de tipul celei gasite intr-un campus, care includ nu doar vestiare ci si dusuri, cantine, zone dedicate tratamentelor medicale.

Iar extinderea Oztasar continua. La 15 ani de la infiintare, compania angajeaza 700 de masinisti cu experienta in confectii de dama, pentru fabricile din Paulesti si Urlati. Salariul net oferit este foarte apropiat de salariul mediu net pe economie din august, de 1.800 de lei: 2.000 de lei brut, plus tichete de masa si transport gratuit, intr-un program de munca cu weekendul liber.

Contact: 0372440700 (Paulesti)sau 0244.271.508 (Urlati).

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework