Grand Appetit - ghici unde gasesti in Ploiesti acest sortiment de vin

Grand Appetit - ghici unde gasesti in Ploiesti acest sortiment de vin

Voltaire spunea că ”a ști să bei vin este o știință”, iar datele științifice folosite în creația Grand Appetit sunt cele care sporesc valoarea artistică a produsului. Cartările agrochimice oferă baza determinării pe soiuri și parcele a elementelor nutritive prezente în sol, astfel încât selecțiile și asocierile au ridicat aceste cupaje la nivel de excelență. 

Grand Appetit – alb, sec (2014) este un amestec de Chardonnay și Fetească Regală, dominat de către primul dintre soiuri și combină o selecție a strugurilor din vie cu maturitatea deplină a strugurilor. Este un vin galben auriu, bine fructat, ușor citric. Predomină note de mango, piersică și scoarță de stejar, acompaniate de note de ananas. Este recomandat pentru a acompania brânzeturile, cașcavalul, telemeaua, Camembertul, preparatele la grătar sau la cuptor pe bază de pui sau curcan, peștele, crustaceele, desertul pe bază de vanilie, mango sau ananas.

Grand Appetit – roșu, sec (2013) este un cupaj de Shiraz, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon. Toate soiurile au fost recoltate la maturitate deplină și în timpul nopții, pentru a păstra cele mai bune arome din fruct. Vinul este roșu intens cu reflexii mov, cu nas intens de cireșe amare, zmeură și violete, cu note fine de scorțișoară și piper. Este un vin încă tânăr, dinamic și cu personalitate. Din punct de vedere al asocierilor culinare, face echipă bună cu platourile reci sau calde, cu specific românesc, cu vânatul de talie mică sau medie preparat la cuptor, cu tartarul de vită, cu goulash-ul, cu pastele cu carne, cu pizza, sau cu desertul pe bază de cireșe, căpșuni sau afine.

Producătorul Cramele Recaș a realizat pentru Selgros o gamă de vinuri destinată gusturilor rafinate. Disponibil în variantele alb sau roșu, vinul Grand Appetit poate fi soluția pentru transformarea unei experiențe culinare într-un eveniment artistic. Grand Appetit este prezent în exclusivitate în magazinele Selgros, având condiții speciale de vânzare pentru clienții din gastronomie. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework