Imprimă această pagină

Mai tii minte unde ti-ai facut analizele pentru permis? Pentru ca s-ar putea sa ramai fara el....

Mai tii minte unde ti-ai facut analizele pentru permis? Pentru ca s-ar putea sa ramai fara el....

Curtea de Apel Ploiesti a luat vineri o decizie care va afecta dramatic mii de soferi din Ploiesti. In decizia finala din dosarul spagii de la Spitalul Schuller, Curtea a decis "anularea actelor medicale falsificate de inculpaţii Lucian Manea şi Rodica Manea, în perioada 2005 – 2012, şi comunicarea măsurii la Serviciul Permise de Conducere Prahova pentru a aprecia aplicarea art. 114 alin. 1 lit. e din OUG 795/2002 rep cu privire la permisele de conducere abtinute in baza înscrisurilor ataşate."

Ce spune articolul 114, alin.1, litera e? Ca permisul de conducere se anuleaza atunci o instanta decide ca a fost obţinut cu încălcarea normelor legale. Mai pe sleau, Curtea de Apel vrea ca serviciul Permise sa anuleze toate permisele obtinute timp de sapte ani de ploiesteni care si-au facut "analizele pentru permis" la Spitalul Schuller si au acte medicale semnate de Lucian si/sau de Rodica Manea. 

Nu este singura decizie de acest fel, din Romania. In fiecare judet, cand cineva este condamnat pentru falsificarea de acte medicale necesare obtinerii de permise auto, intreg lotul de documente semnat de medicul-infractor este anulat. Automat, se anuleaza si permisul auto.

Pe de alta parte, politia trateaza cu prea mare lejeritate subiectul. In acest moment, mii de nebuni sadea conduc masini linistit pe soselele Romaniei, nederanjati de autoritati. Citeste detalii infioratoare aici.