Imprimă această pagină

Accident în Ploiești, două persoane rănite – Șoferul vinovat nu avea permis și este cercetat în mai multe dosare penale

Accident în Ploiești, două persoane rănite – Șoferul vinovat nu avea permis și este cercetat în mai multe dosare penale

Un șofer a fost rănit astăzi ca urmare a unui accident rutier, șoferul vinovat fiind un bărbat din Brașov, care avea permisul de conducere suspendat. Șoferul fără permis se numește Albertico Maximilian Frâncu (foto) și este un individ care a avut probleme cu legea în trecut, dar și în prezent este cercetat în mai multe dosare penale.

Accidentul de astăzi a avut loc pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino. Albertico Maximilian Frîncu se afla la volanul unui autoturism Mercedes Smart și a schimbat banda de mers fără a se asigura. A acroșat un alt conducător auto care mergea regulamentar. Șoferul celeilalte mașini, un Opel, a acuzat dureri de cap și amețeli și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Ulterior, tot la spital, a ajuns și pasagerul din dreapta al vinovatului, care acuza dureri la un umăr.

„Polițiștii rutieri s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident rutier pe Bulevardul Gh. Gr. Cantacuzino în care un autovehicul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers și a acroșat alt autovehicul care circula regulamentar pe același sens. Două persoane au acuzat răni ușoare, motiv pentru care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Procedând la verificarea actelor conducătorilor auto, polițiștii au constatat că șoferul vinovat care inițial a declarat că nu deține asupra lui actele auto avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, motiv pentru care i s-au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă și conducere auto pe drumurile publice cu permisul suspendat.”, a declarat inspector principal Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Albertico Maximilian Frîncu are deschis pe numele său un dosar penal pentru furt calificat în formă continuată. Este cercetat penal și pentru conducerea unui autoturism cu numere false, are dosar și pentru că a condus un autovehicul cu numerele de înmatriculare expirate și a fost reclamat la Poliție de curând după ce a fost surprins conducând un autoturism fără permis de conducere cu un minor în mașină, de aproximativ șapte ani, așezat pe locul din dreapta față. În mai 2015 a amenințat un avocat aflat în timpul serviciului și s-a mai ales cu un dosar penal pentru ultraj. Astăzi s-a mai ales cu două dosare penale, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă, scrie Stop Infractori.