Ce ploiesteni primesc cadastru gratuit de la Primarie

Primăria Municipiului Ploiești a semnat Contractul pentru finanțare în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică inițiate de unități administrativ – teritoriale pentru sectoare cadastrale.

Obiectivul acestui contract constă în măsurarea și înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor situate în extravilanul/intravilanul municipiului Ploiești (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și publicitate imobiliară, respectiv în următoarele sectoare cadastrale:

  • Sector 185 – parțial intravilan și extravilan T62 A761, 786 și T63 PD 788/1 și PD 788;
  • Sector 193 – extravilan T43 A633;
  • Sector 194 – parțial intravilan și extravilan T42 A631, T45 A639, T49 A655;
  • Sector 195 – parțial intravilan și extravilan T41 A628.

Facem precizarea că, principalii beneficiari ai acestui program sunt deținătorii de imobile din sectoarele indicate mai sus. La finalul programului, toate proprietățile vor fi cadastrate și intabulate gratuit.

 

Astfel, cetățenii care dețin un teren, situat în sectoarele cadastrale menționate, pentru care nu au efectuat cadastru, trebuie să aibă pregătite, din timp, actele necesare, precum: titlul de proprietate emis de comisia locală de fond funciar, contractul de vânzare-cumpărare, certificatul de moștenitor, actele de identitate, etc. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework