Chef Street - in loc sa comanzi zilnic mancare, comanda azi pentru doua-trei zile

Chef Street - in loc sa comanzi zilnic mancare, comanda azi pentru doua-trei zile

Chef Street se gândește la siguranța ta și a familiei tale. Pentru a limita, pe cât posibil, contactul cu persoane străine, în loc să comanzi zilnic mâncare pentru acasă sau pentru la birou, o poți face o dată la câteva zile. Chef Street lansează conceptul de ”Pachet Familial”. Respectiv, astăzi poți da comandă pentru ca mâine, până în ora 13, să îți livrăm masa pentru două sau trei zile, pentru întreaga familie. Comandă astăzi o oală de ciorbă/ supă de 2litri (5 porții) sau 3,2 litri (8 porții) – 55 de lei/ 80 de lei.

Pentru joi, 27 martie, ne-am gândit să vă tentăm cu o delicioasă CIORBĂ RĂDĂUȚEANĂ, răsfățată cu smântână grasă și bucăți generoase de pui. Gustul te va duce cu gândul la copilărie, la aromele autentice de odinioară. Iar pentru că tot ți-ai asigurat ciorba pe două sau trei zile, merită să încerci și minunatele ȘNIȚELE DE PUI, învelite într-o crustă crocantă și aurie de pesmet. Pachetul familial pentru joi cuprinde o oală de Ciorbă Rădăuțeană de 2 sau 3,2 litri ( 5 sau 8 porții) și 10 Șnițele delicioase. Întregul pachet, livrat la domiciliu, costă 85 de lei.

AȘTEPTĂM COMENZILE VOASTRE, MIERCURI (25 MARTIE), PÂNĂ LA ORA 20.00, PENTRU A LIVRA JOI (26 MARTIE), PÂNĂ LA ORA 13. TELEFON 0732.583.467.

Și pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de dorințele tale, Pachetul Familial poate fi personalizat cu exact preparatele tale favorite. Ne suni și ne spui ce anume ai vrea să mânânci! Noi suntem în bucătărie pentru voi, voi stați acasă pentru noi!

Detalii pe facebook - Chef Street

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework