a șasea cafenea "5 To Go" din Prahova se deschide pe 1 iulie. vezi unde

a șasea cafenea "5 To Go" din Prahova se deschide pe 1 iulie. vezi unde

Alina Popescu, cea care în 2015 a deschid prima cafenea 5 to go din Prahova deschide vineri, 1 iulie, a șasea locație. Cafeneaua se anunță a fi una cu vad bun, pentru că este amplasată în imediata vecinătate a celei mai aglomerate parcări și celei mai frecventate benzinării din județ: Petrom Metro, din zona de nord a Ploiestiului.

Alina Popescu este master francaise 5 to go pe județul Prahova și deține 4 din cele 6 cafenele (Centru, Sala Sporturilor, Bricodepot, Petrom/Metro). Celelalte două (Republicii și Gheorghe Doja) fiiind cedate anul trecut omului de afaceri Georgian Gulie.

5 to go este o franciză inventată de antreprenorul bucureștean Radu Savopol și bazata pe conceptul “fixed price”. Astfel, orice produs, fie că sunt băuturi pe bază de cafea, fresh, răcoritoare sau produse de patiserie, are prețul unic de 5 lei, cu o gamă 5 to go Plus de produse mai scumpe de 5 lei (cafea pentru acasă, traiste, smoothie, milkshake etc.). In acest moment, rețeaua include 280 de afaceri locale în 34 de orașe. În 2020, Radu Savopol a vândut 35% din business fondului de investiții Mozaik Investments, condus de Vlad Bușilă, care mai detine si 51% din compania care operează aplicația de plăți Pago.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework