Patru motive sa porti bijuterii din argint

Patru motive sa porti bijuterii din argint

Pentru ca argintul atrage sănătatea: chinezii purtau bijuterii din argint pentru a scăpa de migrene, indienii pentru a-şi îmbunătăţi aura, grecii antici isi dadeau pe rani cu unguent ce conținea argint; in Europa se stia ca păstrată in vase din argint, apa avea calităţile unui antibiotic, iar in SUA fermierii obişnuiau să pună monede de argint în găleţile cu lapte proaspăt, cu scopul de a-i încetini procesul de acrire.

Pentru ca argintul atrage bunastarea: bijuteriile din argint pot calma nevozitatea excesivă, stresul, iritabilitatea, sensibilitatea şi durerile de cap, si obosesti mai greu, poti lucra mai eficient.

Pentru ca argintul incetineşte îmbătrânirea: ionii de argint au un puternic efect imunomudulator, de aceea argintul este tot mai utilizat în industria cosmetică. Se spune ca purtarea unui inel de argint pe degetul arătător ajută la normalizarea tractului intestinal.

Pentru ca ne da o stare de bine: purtarea unei amulete ne apără de energiile negative si de deochi, amplifică senzualitatea feminină si intensifică efectele benefice ale pietrelor preţioase.

cumpara bijuterii etnice romanesti de pe www.breslo.ro/SalbaMariei 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework