Cum arata casa NLD, care e gata in 7 zile -

Cum arata casa NLD, care e gata in 7 zile -

Sistemul inovator de constructii pe structura metalica usoara (light steel framing), prezent acum si in Romania prin NLD Profile este singurul sistem aprobat si recunoscut in S. U. A. de catre International Conference of Building Officials (ICBO) si in Europa de catre CE.

Rapiditatea confectionarii profilelor face posibila livrarea structurii pe santier in termen de 7 zile de la finalizarea proiectului. Productia profilelor se face total automat, procesul fiind controlat si supravegheat in permanenta de computer. Precizia cu care opereaza robotul este milimetrica, astfel se asigura o imbinare perfecta intre profile si se exclud in totalitate erorile dimensionale.

Structura este livrata pe santier in ambalaje separate pe componente (pereti, ferme de planseu, ferme de acoperis, etc.), fiecare profil are inscriptionat un cod care permite identificarea si pozitionarea lui pe baza planselor de ansamblare, fiecare livrare este insotita de planse de asamblare si amplasament a componentelor.

La solicitarea clientilor, se pot livra direct semiasamblate, pereti gata montati, astfel incat, timpul de ridicare a structurii la fata locului sa fie cat mai mic.

Se executa montajul structurii metalice pe santier la cererea clientului, oriunde in Romania sau in afara tarii. Pentru montaj in regie proprie se poate oferi suport tehnic pe santier la toate fazele montarii structurii metalice de rezistenta. Calitatea montajului si timpul redus de executie este garantata de catre echipa noastra specializata si cu 8 ani de experienta in domeniu. Erorile umane de montaj sunt eliminate in totalitate prin simplitatea sistemului constructiv.

NLD Profile ofera clientului o gama variata de servicii incepand de la etapa de avizare a constructiei pana la constructie “la cheie”. In vederea optimizarii pretului constructiei finale, modul de lucru al NLD Profile este urmatorul:

realizare proiect de rezistenta suprastructura si/sau infrastructura, avizat de catre verificator autorizat MLPAT;

productia structurii metalice conform proiectului de rezistenta;

livrarea structurii pe santier si montajul pe fundatia clientului.

Timp productie si livrare 7 zile.

Timp montaj structura 7 zile

Este deja recunoscut faptul ca toate constructiile care folosesc structura metalica din profile usoare tip NLD Profile sunt printre cele mai sustenabile sisteme de executie la nivel mondial. Dintre argumentele in aceasta directie mentionam urmatoarele:

- posibilitatea efectiva a reciclarii materialelor si produselor folosite in executie;

- prelucrarea si productia kit-ului de montaj reprezinta un procedeu eficient de prelucrare a materiei prime;

- posibilitatea realizarii integrale a structurii de KIT direct din fabrica;

- calitate, concept performant tehnologic si siguranta garantata in executie;

- impact foarte mic asupra mediului, procent redus de materiale reziduale rezultate din procesul de executie-montaj;

- eficienta in proiectare, design si arhitectura, folosirea eficienta a resurselor de materiale;

- reala posibilitate a demontarii KIT-ului si reutilizarii complete sau partiale a structurii sau elementelor componente.

 Posibilitatea efectiva a reciclarii materialului

Folosit la structurile de rezistenta, otelul este obtinut din minereu de fier, una dintre resursele cele mai abundente si usor de gasit in lume. Materialul rezultat in urma procesului de productie este 100% reciclabil, usor de prelucrat si in procesul de reciclare este facil de separat fata de alte metale, iar in consecinta un mare procent al otelului produs efectiv in fiecare an este obtinut prin reutilizarea unor cantitati foarte mari de materiale vechi.

Fabricarea profilelor este un procedeu eficient de prelucrare.

Datorita progreselor tehnologice din domeniu, in ultimii ani consumul de energie necesar procedeului de prelucrare a otelului s-a redus cu pana la 50%. In paralel cu aceste performante si procentajul de emisii de carbon rezultate din prelucrare s-a redus considerabil datorita solutiilor inovative si performante folosite in procesul de fabricare.

Deseurile rezultate din prelucrare si-au gasit o utilitate fie in industrie, fie tot in constructii.

Zgura de furnal rezultata in productia de otel de exemplu poate fi folosita in cadrul constructiei de infrastructuri rutiere in amenajari de drumuri si alte domenii. Apa utilizata in procesul de fabricare a otelului poate fi reciclata si repusa in circuitul normal al uzului menajer.

Proiectarea si realizarea integrala a structurii din fabrica

Realizarea integrala a structurii metalice NLD Pofile in fabrica duce la o executie mai rapida, mai sigura si implicit vor fi costuri mai mici de executie. Structura metalica de rezistenta este un rezultat profesional al calculului tridimensional foarte exact, fapt care duce cu siguranta  la cresterea gradului de profesionalism a procesului de constructie, si reduce riscurile de erori si aproximari in proiectare/executie, soldate cu un spor de productivitate si eficienta in montajul efectiv.

Garantie si siguranta in executie-montaj

Sistemul inovativ NLD Profile si tehnologia performanta permite ca toate elementele structurii sa fie produse in fabrica specializata, utilizand procese automatizate sau semi-automatizate pe masini-unelte performante. Ca rezultat imediat este faptul ca toata cantitatea de munca de pe santier se reduce. In acelasi timp majoritatea riscurilor de accidente in fabrica si la locul constructiei, a montajului de kit sunt implicit mult mai mici. Montarea efectiva a unui kit de structura metalica din profile usoare tip NLD necesita o echipa mica de lucru formata din muncitori calificati.

Impact redus asupra mediului

Ca rezultat direct al faptului ca structura metalica usoara NLD Profile este livrata catre beneficiar sub forma de prefabricat, eventualele ajustari si modificari ulterioare necesare la locul constructiei sunt in realitate minore si astfel materialele reziduale sunt putine si in cantitati nesemnificative.

Daca vom face o comparatie cu alte tehnici si sisteme de constructie, solutia inovativa NLD Profile, structurile metalice necesita doar procedee de montaj si punere in opera “uscate”, nu sunt generatoare de poluare sau alte inconveniente majore asupra santierelor invecinate. In plus, datorita solutie inovative de prefabricare a structurii, durata de desfasurare a activitatii pe santier este foarte mult redusa fata de orice alta solutie constructiva.

Profesionalitate si eficienta in proiectare prin folosirea materialelor performante

Ca rezultat direct generat de proprietatile intrinseci ale otelului, structura metalica usoara generala a constructiilor prin sistemul NLD Profile este mult mai usoara fata de varianta de beton armat (infrastructura clasica). Impicit si fundatiile sunt mai mici fapt ce se va traduce printr-un cost final foarte scazut pentru constructie. Este bine stiut ca structurile metalice din profile usoare sunt structuri zvelte ce folosesc profile cu sectiuni mici, grinzile vor avea sectiuni mult mai mici decat la o structura de constructie clasica pe cadre de beton armat, iar inaltimea utila a incaperilor va fi, din aceasta cauza, mai mare. Un alt beneficiu este raportul arie utila/arie construita care in cazul sistemului NLD Profile va fi mult mai avantajos pentru beneficiar datorita reducerii grosimii totale a peretilor. Prin utilizarea kit-ului NLD Profile de structuri metalice cu profile usoare apare si avantajul inglobarii retelelor de instalatii (electrice, sanitare, termice si aer conditionat) in grosimea totala a structurii metalice. Constructiile metalice din structura usoara de rezistenta tip NLD Profile duc la un consum minim de resurse in timp pentru intretinere, apar economii efective de intretinere si exista stabilitate pentru ca metalul este un material durabil si super rezistent ca structura si cu o viata foarte lunga in utilizare.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework