INCREDIBIL! Un dement a fost prins ca-şi conducea maşina nebăut, deşi venea dintr-un club

INCREDIBIL! Un dement a fost prins ca-şi conducea maşina nebăut, deşi venea dintr-un club

Cătălin P., de 24 de ani, din Ploiesti, a fost surprins sâmbătă noapte, cu alcoolemie zero la volanul unei maşini pline cu o gaşcă veselă. Imediat, poliţia a chemat întăriri, iar Cătălin a fost încătuşat şi lovit cu picioarele până a venit duba cu mascaţi. "Cum să laşi un asemenea şofer în trafic?! Să conduci treaz în Ploiesti, noaptea, între sutele de şoferi beţi-muci, este o inconştienţă!", a declarat un poliţist cu experienţă. 

"Regret ce am făcut. Nu ştiu ce a fost în capul meu. Acum îmi dau seama de ce eram singurul care circula drept, şi, vă spun sincer, am scăpat de şifonarea maşinii ca prin minune. Cum scap de aici, mă fac praf în Sky Club şi promit să mă întorc cu 140 la oră", a spus, spăşit, Cătălin P.

Primarul Iulian Badescu va cere modificarea legislaţiei rutiere, astfel ca cei prinşi în trafic, la volan, noaptea, fără şpriţ în nas, să fie obligaţi să bea măcar două beri de la non-stop. O listă cu non-stop-urile din Ploiesti a fost deja dată, spre memorare, tuturor poliţiştilor de la Rutieră.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework