Ce-ai face pentru un abonament gratuit, TREI LUNI, la o supersala de fitness?

Ce-ai face pentru un abonament gratuit, TREI LUNI, la o supersala de fitness?

Castigatorul concursului este Antonio, pe care il rugam sa ne scrie din noi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sa ne lase un numar de telefon si sa stabilim cand il putem vedea facand spagatul pe travelator. Dupa care se poate bucura abonamentul gratuit, trei luni, la Moving Express Ploiesti.

Cum a fost concursul? Vezi mai jos.

Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ce-ai face pentru un abonament gratuit, timp de trei luni, la una dintre cele mai bune sali de fitness din Ploiesti. Poti castiga - logic! - un abonament gratuit pe trei luni la Moving Express, din AFI Ploiesti.

Ai face flotari? Ai recita Luceafarul? I-ai turna cuiva un halba de bere in cap? Ai canta imnul national? Ti-ai arata formele? Ai imita o vedeta? Te-ai lua la intrecere cu un caine?  Sau ce?

Termen-limita: duminica, 2 martie. Castigatorul va fi anuntat luni, 3 martie, pe site. Evident, castigatorul va fi cel care are cea mai haioasa promisiune si e dispus s-o puna in practica.

........................

Simona - As da doua ture de lac, alergare, la Sala Sporturilor - Slabut....

Antonio - As face spagatul pe travelatorul de la Cora - Nice! Ai sanse mari sa castigi.

Corina - As rade frumos - Next!

Amalia - As merge prin oras purtand un tricou pe care scrie "imbratiseaza-ma" si as imbratisa straini, as face genoflexiuni in parcul din centrul orasului - Bunicel

Marina - M-as imbraca in cersetoare, cat mai jerpelit posibil si as iesi la spalat parbrize, for free, prin marile intersectii din Ploiesti - Buuun!

Gratiela - Daca as fi participat la acest concurs acu' vreo 20 de ani , probabil ca as fi facut ceva mai nebunatic, asa insa...  cred ca mi-as scoate bicicleta de la naftalina (ca sa vin pe ea la sala) si as aplica pe bicicleta diverse materiale promotionale cu numele salii. - Nu e rau, dar nu e nebunesc....

Cristina - As participa  la chestia aia cu "Sedinte foto........." (dupa cele trei luni de sala, evident !!!!!!!) - numai tu stii ce inseamna puncte-puncte...

........................ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework