Gica Popescu GRATIAT - SUSTINE SI TU eliberarea lui!

Gica Popescu GRATIAT - SUSTINE SI TU eliberarea lui!

Gică Popescu, unul dintre simbolurile fotbalului românesc, nu trebuie sa facă închisoare. A fost capitanul echipei nationale a Romaniei, a fost capitanul FC Barcelona, una dintre cele mai mari echipe ale lumii. De aceea, Gică Popescu merită sa fie grațiat. Myploiesti.rp va invita sa va demonstrati solidaritatea cu acest nume legendar al fotbalului romanesc.

Gheorghe Popescu a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare si se incadreaza in prevderile legii gratierii, din 2002, care spune ca:

"Se graţiază în întregime pedepsele cu închisoare până la 5 ani inclusiv, precum şi pedepsele cu amendă aplicate de instanţele de judecată. Prevederile se aplică indiferent de modalitatea de executare a pedepsei închisorii dispusă de instanţă. Prevederile nu se aplică celor condamnaţi pentru infracţiuni săvârşite în stare de recidivă şi celor care sunt recidivişti prin condamnări anterioare."

Esti de acord cu noi? Devino fan al paginii Gica Popescu Gratiat, ca sa convingem autoritatile, prin numarul nostru, ca Giga Popescu trebuie sa ramana in libertate:

www.facebook.com/GicaPopescuGratiat 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework