SANI LASATI? Cel mai probabil, e vina ta, nu a naturii. AFLA cele patru cauze frecvente

SANI LASATI? Cel mai probabil, e vina ta, nu a naturii. AFLA cele patru cauze frecvente

Exista patru cauze principale ale lasarii sanilor:

A. Primul, si cel mai important, este scăderea bruscă în greutate doar prin dieta, fara sport. La pierderea în greutate doar prin dieta nu poti controla unde slăbeşti, dar e destul de sigur ca pierzi din tesutul adipos din sani. Faptul ca pielea nu apucă să îşi revină la forma iniţială atât de repede pe cat slabesti tu duce la efectul de sâni lăsaţi.

B. Al doilea motiv tine de maternitate si de modul in care gestionezi perioada de alaptare. Sanii cresc si descresc, in perioada aceasta, si depinde doar de genele tale daca bustul tau se va schimba. Cura de dupa sarcina te poate duce inapoi la punctul A, nu inapoi la un bust ferm, cum il aveai.

C. Al treilea motiv este fumatul, care provoacă îngroşarea vaselor de sânge din stratul extern al pielii, îngreunând circulaţia sanguină şi golind sângele de produse esentiale: scade cantitatea de oxigen, cea de vitamina A, cea de colagen şi de elastină, ultimile doua fiind elemente de baza in mentinerea fermitatii şi elasticitatii pielii. Ori, cu o piele care raspunde tarziu la schimbarile tale de greutate, sanii nu pot decat sa se lase.

D. Vârsta, care aduce scaderea normala a calitatilor corpului tau, este abia al patrulea motiv care provoaca lasarea sanilor.

Foarte important - Merita sa stiti si ca nu exista tratamente de tip crema pentru problema sânilor lăsaţi. Cosmetica este neputincioasa in fata acestei situatii. Nu exista nici programe de exerciţii care sa conduca la ridicarea sânilor. Sânii sunt facuti din ţesut adipos, ţesut fibros şi structuri de producţie a laptelui. In sani nu exista nici un gram de fibra musculara, care ar putea fi antrenata prin exercitii fizice. Daca existau, chirurgii esteticieni ar fi murit de foame. Poti face in schimb exercitii care sa lucreze muschii de pe spate, responsabil de postura ta corporala. Nu uita sa mananci echilibrat tot timpul, in loc sa tii regim de cateva ori pe an.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework