Nu folosi acest hashtag pe Twitter, daca vrei sa mai mergi vreodata in SUA

Nu folosi acest hashtag pe Twitter, daca vrei sa mai mergi vreodata in SUA

Pentru ca mai multe grupuri radicale islamiste il folosesc la fiecare mesaj antiamerican postat pe Twitter, toate conturile care folosesc acest hashtag sunt acum monitorizate si considerate riscuri pentru securitatea nationala a SUA, scrie www.mashable.com.

Hashtag-ul problematic este #calamitywillbefallUS.

Un hashtag, notat cu # pe internet, a apărut prima oară pe reţelele de tip Internet Relay Chat, pentru a marca grupuri şi subiecte. Hashtag-urile au crescut în popularitate pe Twitter, in 2007. Prima dată când au fost folosite cu adevărat a fost cu ocazia incendiilor din 2007, din California, sub hashtag-ul #sandiegofire. De pe 1 iulie 2009, Twitter a activat aceste hashtag-uri, iar subiectele pot fi găsite mai uşor.

Hashtag-urile fac un lucru simplu: ordonează un subiect în acelaşi loc, fără a fi nevoie de o pagină specială. Astfel, dacă vreţi să scrieţi despre Ploiesti, puneţi hashtag-ul #Ploiesti si conversaţia pe tema orasului se va muta într-un singur loc. În fluxul de ştiri veţi putea da click pe hashtag-uri, chiar unele care din alte servicii, cum ar fi Instagram, sau Facebook. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework