Minuni in direct la TV: o familie din Ploiesti a obtinut 25.000 de euro in doar doua ore!

Minuni in direct la TV: o familie din Ploiesti a obtinut 25.000 de euro in doar doua ore!

Romania TV a facut azi o minune: o stire dramatica, difuzata la ora 8 dimineata, si-a gasit rezolvarea doar doua ore mai tarziu. Este vorba despre Lucas, un baietel din Ploiesti ce a abia a implinit un an si care nu poate auzi glasul mamei sale!

Stirea difuzata de Romania TV suna asa: "Lucas are nevoie de implanturi auditive la ambele urechi dupa ce in urma cu 6 luni medicii specialisti au stabilit un diagnostic groaznic – hiperacuzie bilaterala totala. Parintii, micutului care s-a nascut prematur, sunt disperati. Sunt pe lista de asteptare a Ministerului Sanatatii dar au nevoie de 25.000 de euro pentru unul dintre cele doua implanturi. O suma prea mare pentru veniturile modeste ale tinerilor.

De cand s-a nascut Lucas, mama sa sta langa patut si il striga fara ca el sa reactioneze. Acesta este cosmarul prin care trece familia Ion din Ploiesti. La 6 luni, Lucas a fost diagnosticat oficial cu hiperacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda. Micutul face logopedie si kinetoterapie astfel ca parintii au gasit o cale de comunicare cu el. Lucas a folosit timp de 6 luni proteze auditive, dar nici acestea nu l-au ajutat. Singura solutie pentru el sunt impanturile cohelare. Baiatelul este dezvoltat ca un copil de 11 luni, iar ca intelect ca unul de 8 luni, desi a implinit la sfarsitul lui iulie un anisor.

Micutul era pe lista de asteptare a Ministerului Sanatatii la numarul 27, dar anul acesta nu avea cum sa se incadreze pentru operatia implanturilor auditive. Doar unul dintre aparate este suportat din banii statului, celalalt care costa nu mai putin de 25 de mii de euro trebuie asigurat de familie. Tinerii si-au vandut masina, fac economii mari dar abia au reusit sa stranga 3.000 de euro. Parintii lui Lucas au facut si o campanie de strangere de fonduri si pe facebook. Cei care pot sa il ajute pe Lucas sa auda glasul mamei pot face donatii in urmatoarele conturi: RO 24 BRDE 300 SV 789 777 43000 RON RO 48 BRDE 300 SV 220 906 43000 EURO".

Si incredibilul s-a produs: la ora 10.00, Romania TV a intrat in BREAKING NEWS: Impresionat de stirea cu micutul ploiestean, omul de afaceri Gigi Becali a anuntat, din inchisoare, ca va plati cei 25.000 de euro. "Sa mearga parintii la mine la palat, sa le dea cineva banii", a spus el.

Este un eveniment fara precedente: un caz umanitar, rezolvat de mass-media, atat de repede. Bucuria si mai mare - s-a intamplat la Ploiesti.

Da SHARE daca iti place acest articol!

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework