Cum iti transformi PROFILUL de Facebook intr-o PAGINA

Cum iti transformi PROFILUL de Facebook intr-o PAGINA Cum iti transformi PROFILUL de Facebook intr-o PAGINA

Dacă ai creat un Profil pentru afacerea ta, la un moment dat va trebui să faci pasul acesta şi să te muţi pe o Pagină. În primul rând din cauza Termenilor si Condiţiilor, în care Facebook spune foarte clar că este interzis să foloseşti un Profil pentru o afacere. Deci rişti oricând ca Facebook să îţi blocheze profilul pentru încălcarea regulamentului. Dar Paginile au şi alte beneficii, cum ar fi numărul nelimitat de Fani (cu Profilul poţi să ai maxim 5.000 Prieteni) si accesul la Statistici detaliate (Insights) despre activitatea Paginii

Pentru a-ţi converti automat Profilul de Facebook într-o Pagină trebuie sa faci urmatorii pasi:

1. Te loghezi în profilul de Facebook, apoi intri pe www.facebook.com/pages/create.php?migrate. Selectezi tipul paginii de Facebook pe care doreşti să îţi muţi profilul Odată ce ai facut migrarea, prietenii care sunt deja confirmaţi vor fi transformaţi în membri ai Paginii. De asemenea, poza ta de la profil va fi transferată ca şi poza de profil a paginii. Restul - albume foto, postari pe wall - se va pierde. De aceea, e bine ca inainte sa pornesti migrarea sa salvezi o arhivă cu tot conţinutul profilului tău de Facebook, din meniul Account->Account Settings->Download your information.

2. După ce ai creat Pagina nouă, vei putea să te loghezi în continuare cu adresa de email şi parola pe care le-ai folosit şi la profil, desi profilul tău nu mai există. Înainte să faci migrarea automată spre pagină, cântăreşte riscurile! Cea mai mare problemă pe care au semnalat-o userii până acum este legată de vanity url (username). Când profilul tău are deja un vanity url, acesta se pierde dacă faci migrarea automată la Pagină. Url-ul pe care ţi l-ai personalizat va da o eroare “page not found”.

3. O dată ce ai făcut migrarea, este imposibil să inversezi procedura.

Citeste toate articolele din categoria Facebook Tips

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework