Cat au furat fratii Capra prin clubul Petrolul. Ce se poate intampla cu echipa?

spalare de bani fotbal spalare de bani fotbal

Din totalul sumei cu care a prejudiciat bugetul de stat, de 15,4 milioane de euro, Daniel Capra, actualul finantator al echipei, a rulat prin clubul de fotbal aproximativ 1,8 milioane de lei, adica aproximativ 400.000 de euro, au declarat pentru myploiesti.ro surse apropiate anchetei. Suma poate fi platita de club, pana in ianuarie, cand urmeaza sa incaseze aproximativ 1,2 milioane de euro.

Alti bani ar putea fi obtinuti din vanzarea unor jucatori, dar asta se poate face numai daca parchetul va permite functionarea societatii. Ori, in acest moment, se vorbeste despre un sechestru asigurator, actiune care blocheaza activitatea unei firme. Daca acest sechestru se pune, putem spune adio echipei si locului in divizia nationala.

Ramane de vazut ce decizie vor lua anchetatorii: vor considera clubul de fotbal solidar in returnarea intregii sume stabilita ca fiind prejudiciu la bugetul de stat, de 15,4 milioane de euro, sau doar pentru returnarea sumei rulate ilegal prin club, de 400.000 de euro. Vom reveni.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework