Programul PERFECT al unui ploiestean de Ziua Romaniei

Programul PERFECT al unui ploiestean de Ziua Romaniei

Orele 9.00-11.00 Daca vrei sa vezi Garda de Onoare a Garnizoanei Ploiesti, va trebui sa ajungi la statuia lui Mihai Viteazul, de pe Bd. Republicii, in jurul orei 9.30. La ora 11.00 programată defilarea detașamentului de onoare. La 12.00 are loc si un mic concert susținut de Fanfara Consiliului Județean, urmat de un concert de muzică populară.

Orele 11.00-15.00 La celalalt mall, Ploiesti Shopping City, distractia e la fel de spectaculoasa. La ora 11.00, Carrefour, în parteneriat cu Aldis si Ploiesti Shopping City, va stabili un record mondial. Se face cel mai lung cârnat din lume - 60 de kilometri, care va cântări aproximativ 45 de tone. Tot in parcare are loc o petrecere cu fasole, sarmale, vin fiert și muzică populară. La final, cârnatul-record va fi pus spre vânzare și va putea fi cumpărat ”la metru”. Intre orele 13:00 și 16:00, vizitatorii vor fi întâmpinați cu spectacole de muzică și dansuri tradiționale românești oferite de artiștii de la Palatul Copiilor din Ploiești. Fabrica lui Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici cu ateliere creative unde vor împacheta bomboane, vor realiza jucării din piese LEGO și vor colora felicitări de Crăciun. Tot aici, micuții ploieșteni se pot fotografia cu Moș Crăciun sau cu spiridușul său șef. Tombola cu premii și campania voucherelor cadou continuă. Cei care vor face cumpărături în valoare de cel puțin 200 de lei în magazinele din Ploiești Shopping City vor primi premii instant după ce prezintă bonul fiscal la Biroul de Informații.

Orele 15.00-20.00 Du-ti pustiul sa vada, pe holurile AFI Ploiesti, in premiera nationala, zeci de figurine 3D, construite din peste 1.700 de piese LEGO si cântărind aproape 2 tone. Tot in AFI ai locurile de joacă LEGO, special amenajate cu această ocazie, din zona magazinelor LEGO și Noriel. Se lasa si cu premii. Dupa ora 18.00, incepe, tot in AFI, concertul Marius Moga&Friends. De dimineata pana seara, in AFI se dau premii-instant printre care vouchere cadou, sute de produse de îngrijire Le Petit Marseillais. Pentru validarea premiilor din cadrul tombolei în ziua aniversară, câștigătorii trebuie să prezinte SMS-ul primit la înscriere și bonul fiscal cu care au participat la concurs.

Orele 20.00 - 24.00 Seara, cinem n-are chef de Marius Moga se poate duce intr-un local, la o masa traditionala romaneasca. Cele mai bune petreceri identificata pentru azi de Myploiesti.ro se desfasoara la Pik Elegance si Cinque Terre. La Pik Elegance vei putea asculta sfaturile unuia dintre cei mai buni somelieri din Romania si te vei putea bucura de carne la garnita, pui la rotisor, fasole cu ciolan si carnati, sarmale si platouri de racituri (rezervari la 0753 66 44 23), iar la Cinque Terre, meniul zilei este format din sorici,babic,drob,sunculita,jumari,branza de burduf,telemea,zacusca) - Bors de curcan cu taitei de casa - Pastrama de berbecut la ceaun - Fasole cu ciolan - Carne afumata la cazan - Sarmalute in foi de vita cu smantana (rezervari la telefon 0753.888.555).

Pe tot parcursul zilei, fotografii Humans of Ploiesti vor fi in cele mai aglomerate zone ale orasului, si vor face fotografii. Asa ca nu uita ca diseara, sau maine, sa te uiti pe www.humansofploiesti.ro si sa te cauti in cele aproape 2.000 de imagini de pe site. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework