PROCONSUL canta la Ploiesti, la PIK ELEGANCE

proconsul proconsul www.facebook.com/pikelegance

Proconsul, adica una dintre cele mai indragite trupe rock din Romania, deschide in Ploiesti seria concertelor la care merita sa te duciin acest an. Bodo & Co. vor concerta sambata, 31 ianuarie, la sala de evenimente din complexul Pik Elegance, de la iesirea din Ploiesti spre Bucov.

"Ne-am gandit la ceva care sa semene cu o petrecere privata. Bodo si Proconsul vor canta la cativa metri de fanii muzicii lor, care vor putea sta confortabil, la mese, cu preparate de calitate. Nu ne adresam celor foarte tineri, asa ca am pregatit un meniu vanatoresc, cu friptura de mistret, carnati de caprioara si un desert romanesc. Biletul costa 95 de lei si mai avem cateva zeci, din cele 300, cate am scos la vanzare", spune Sorin Nita, managerul Pik Elegance.

Proconsul este o formație de muzică rock înfințată în 1999 si a fost prima trupa din Romania care a castigat trofeul Cerbul de aur . In 1999 devin cunoscuti, cu piesa De la rusi vine ploaia… In anul 2001, Proconsul a scos un album atat de bun, “Mi-ai luat inima”, incat a devenit cel mai piratat album rock din Romania, cu 50.000 de exemplare vandute oficial si peste 30.000 de copii ilegale. 

Bilete si Info concert: www.facebook.com/pikelegance sau 0753 66 44 22

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework