Pentru ce fel de probleme cu hainele nu îşi asumă curăţătoriile responsabilitatea

Ce despăgubiri primeşti dacă îţi sunt stricate hainele la curăţătorie Ce despăgubiri primeşti dacă îţi sunt stricate hainele la curăţătorie

Cea mai bună rochie din garderobă a fost scoasă "flenduri" de la curăţătorie. Un costum scump a fost făcut "praf" după prima şedinţă la spălătorie. Cămăşile au fost încreţite sau au rămas fără nasturi. Ori, bluza roşie a ajuns doar de culoare roz. Sunt doar câteva dintre cele mai frecvente probleme cu care s-au confruntat bucureştenii atunci când au apelat la serviciile societăţilor comerciale pentru îngrijirea unor articole de îmbrăcăminte. Ce este de făcut într-o astfel de situaţie?

Pentru ce nu îşi asumă curăţătoriile reponsabilitatea

Cele mai multe spălătorii şi curăţătorii susţin, prin contract, că NU îşi asumă răspunderea în cazul în care hainele nu rezistă la modul de curăţare indicat pe etichetă.

De asemenea, acestea NU răspund pentru petele dificile care nu ies sau pentru deteriorarea materialului.

Articolele din piele/blană naturală sau care conţin astfel de componente se vor curăţa NUMAI pe răspunderea clientului, aceste articole putând prezenta în urma curăţării decolorări accentuate şi neuniforme, pete de grăsime şi rupturi.

Firma NU răspunde de pierderea/deteriorarea nasturilor, fermoarelor, cataramelor şi a altor accesorii.

Dacă solventul chimic de curăţate atacă ţesătura şi aceasta se dezlipeşte (ex: etichetele de la spatele blugilor), firma NU îşi asumă răspunderea.

Spălătoria NU garantează pentru obiectele uitate în buzunare, indiferent de valoarea acestora.

Firma NU este răspunzătoare dacă nu prestează serviciul la timp, din cauza unor terţi (lipsă energie electrică, lipsă presiune apă)

În cazul în care clientul nu îşi ridică hainele în 30 de zile, firma îşi rezervă dreptul de a le dona, considerându-le abandonate.

Citeste toate textele din sectiunea www.myploiesti.ro/curatatorii-ploiesti  

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework