Baschetchef, un cooking-show la înălţime, in Ploieşti Shopping City

Baschetchef, un cooking-show la înălţime, in Ploieşti Shopping City Baschetchef, un cooking-show la înălţime, in Ploieşti Shopping City

Distracţia şi shopping-ul sunt cuvintele ce definesc weekend-ul de Florii la Ploieşti Shopping City. Cu o săptămână înainte de Paşte, cel mai important centru comercial din Prahova vine cu oferte de nerefuzat, dar şi cu un cooking show spectaculos, ale căror vedete vor fi jucătorii CSU Asesoft Ploieşti.  

Baschetchef - un cooking show la înălţime în Ploieşti Shopping City

Duminică, 5 aprilie, începând cu ora 12:00, Ploieşti Shopping City găzduieşte în premieră un cooking show antrenant: Baschetchef. Jucătorii campioanei României la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti, vor înlocui echipamentul alb - albastru cu sorţul de bucătar şi vor demonstra că sunt la fel de buni la arta de a găti de la peste 2 metri înălţime ca la slam dunk-uri şi coşuri de 3 puncte. 

Cei mai buni baschetbalişti din ţară vor face echipă cu vizitatorii centrului comercial şi vor fi atent supravegheaţi în prepararea delicateselor culinare de către bucătarul-şef Florin Bălan, care, la sfârşitul competiţiei, va desemna câştigătorii cooking show-ului. În cadrul evenimentului, jucătorii campioanei vor fi împărţiţi în 3 grupe, fiecare urmând să gătească un meniu cu preparate specific ţării de origine. Grupa sârbilor (Stefan Pot, Ivan Zigeranovic şi Sasa Ocokoljic), grupa românilor (Levente Szijarto, Vlad Negoitescu și Vlad Dogaru) şi grupa internaţională (Jonte Flowers, Chris Cooper şi Michalis Pelekanos) sunt cele 3 echipe ce vor face show în duminica de Florii în Ploiesti Shopping City. 

Nu vor lipsi pozele şi autografele la finalul evenimentului. Mai mult, bucătarii-vedetă vor fi susţinuţi din public de către echipa de juniori Asesoft, majoretele junior Asesoft, cât şi de ceilalţi membri ai echipei de seniori. 

Pentru a participa la eveniment alături de campionii României, doritorii trebuie să se înscrie la concursul dedicat de pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity). Cei 3 norocoşi care vor participa la cooking show alături de baschetbaliştii de la CSU Asesoft Ploieşti vor fi aleşi vineri, 3 aprilie, ora 19:00.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework