Imprimă această pagină

ŢINUTE PENTRU BĂRBAŢI, DE PAŞTI

Ghid PASTE 2015 Ghid PASTE 2015

Dacă un costum este un pic prea mult pentru tine sau nu se pretează la restaurantul în cauză, poți reveni la adoratul blazer. Poți asorta o pereche de pantaloni Chinos-slim-fit  bej cu un blazer bleumarin din tweed, o cămașă Oxford albastră și o pereche de pantofi de golf maro sau mocasini. Dacă doriți să adăugați un pic de formalitate pentru a marca ocazia, luați în considerare introducerea unei cravate simple tricotate.

Trebuie să te asiguri că vii pregătit pentru orice fel de vreme specifică lunii aprilie, adică să ai aproape un sacou sau un hanorac. Poți alege și o pereche de blugi indigo întunecați sau niște pantaloni tip Chinos subțiri. Când vine vorba de încălțăminte, vei dori să optezi pentru un stil care este elegant, dar confortabil – cizmele, de pildă, sau pantofii clasici de piele.

Dacă e frig, nu uita de o eșarfă de cașmir și mănuși din piele – ambele sunt luxoase, deși subestimate, și vor da un aer subtil de sofisticare. Ce trebuie sa iei in considerare atunci cand cumperi un costum: 

În primul rând, asigură-te că e mărimea potrivită. Vrei ca sacoul să îți îmbrățișeze umerii și să aibă o tăietură fină  în jurul taliei, dar să ramana suficient de larg încât să poți să introduci o cămașă și o vestă pe dedesubt. Ai grijă, de asemenea, să fie suficient de lung încât să îți acopere fundul și ca mânecile să nu acopere complet mânecile cămășii de dedesubt.

În ceea ce privește stilul costumului, alege un sacou cu un nasture sau maxim doi, care flatează silueta și transmite eleganță și stil.

Totodată, ia in considerare foarte serios materialul costumului ales. Deoarece va fi purtat în afara orelor de lucru, ar trebui să fie un material ceva mai subtire. Unul de bumbac sau lână, că tot e februarie, e ideal. 

 

sursa - www.fashion365.ro