SFATURI FACEBOOK - Cum sa faci o poza de O MIE de LIKE-uri?

SFATURI FACEBOK - Cum sa faci o poza de O MIE de LIKE-uri? SFATURI FACEBOK - Cum sa faci o poza de O MIE de LIKE-uri?

Se intampla tot timpul. Dar poze care sa stranga peste o mie de LIKE-uri in doar cateva ore nu apar oricand, pe Facebook. Care este reteta sa obtii asa ceva? Cum poti deveni celebru/celebra peste noapte, datorita unei singure fotografii?

Urmeaza sfaturile de mai jos si ai toate sansele sa ti se intample si tie.

1. Fotografia trebuie sa fie buna. Adica nu cu soarele in spate, nu miscata, nu intunecata sau pixelata. 

2. Fotografia trebuie sa aiba un mesaj puternic. Nu important, ci puternic. Daca in imagine e vorba despre o banala inghetata, mesajul trebuie sa fie bine spus, iar cadrul ales sa fie elocvent

4. Au sanse mai mari de a deveni fotografii virale acele imagini care vorbesc despre emotii simple, pe care le are oricine, oricand. In fotografia de mai sus, tanara arata doar ca se simte foarte bine intr-o tinuta si intr-un loc deloc scumpe sau exclusiviste. 

5. Factorul SEXY este si el important, mai ales la fotografiile persoanelor de sex feminin. Precum vedeti, rochia sta perfect pe tanara din imagine. Si postura corporala este una fireasca, nu studiata si falsa. 

6. Nu uita sa adaugi un text semnificativ, care sa se potriveasca foarte bine cu imaginea. Din nou, nu trebuie sa cauti citate, sau sa te gandesti mult. Fii sincer si deschis. 

7. Mare atenţie la editarea pozei! Nu folosi Photoshop şi nici nu tăia din poză, aceste modificări sunt observate imediat. Foloseste doar filtrele din telefon, pe care le au toti.

8. Ai grija ca in cadru sa nu apara nimic mai mare, mai faimos, sau mai colorat decat tine. Atentia oamenilor va fi atrasa de acele detalii. 

9. Evita pozele de tip selfie. E foarte greu sa obtii una cu adevarat reuşita. Evita sa arati narcisist, facandu-ti poze in oglinda sau priin vitrine. Vorbeste cu un amic, sau cu un fotograf.

10. In cazul femeilor - nu vă fotografiaţi avand un machiaj excesiv. E mai bine sa alegeti unghiul bun, cel care ascunde defecte fizice.

Ti se par bune aceste sfaturi? Da mai departe acest text!

 

Ai vreo poza cu O MIE de LIKE-uri? Trimite-ne un screenshot la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework