Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe

Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe

Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe

» La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

» Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa! 

» De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. 

» Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca tot ce iti doresti.

» La multi ani si Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu! 

» Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "LA MULTI ANI"multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. 

» La multi ani plini de fericire si impliniri. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta. 

» La multi ani ! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-va viata senina ca rasaritul de soare.

» Zambeste si s-aveti parte de toata distractia si emotia specifica acestei zile, iar intreaga zi sa va fie binecuvantata cu fericire, bucurie si raze de soare.

» La multi ani cu veselie Sanatate pe vecie Casa plina de bucate Dragoste pe saturate Bani la greu Noroc cu carul La multi ani si sus paharul.

» Draga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer "LA MULTZI ANI" sa ai parte be multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi

» La multi ani, fericire, impacare sufleteasca, flori, iubire, sanatatea te paleasca, prietenii sa nu te uite si sa ai bucurii multe! 

» Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii !LA MULTI ANI! 

» Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

» La Multi Ani! Viata sa iti frumoasa si colorata, ca acest buchet de trandafiri! 

 In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire.

» Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, copii sanatosi si multa bucurie! 

» Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework