Imprimă această pagină

Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe

Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe

Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe

» La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

» Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa! 

» De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. 

» Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca tot ce iti doresti.

» La multi ani si Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu! 

» Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "LA MULTI ANI"multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. 

» La multi ani plini de fericire si impliniri. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta. 

» La multi ani ! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-va viata senina ca rasaritul de soare.

» Zambeste si s-aveti parte de toata distractia si emotia specifica acestei zile, iar intreaga zi sa va fie binecuvantata cu fericire, bucurie si raze de soare.

» La multi ani cu veselie Sanatate pe vecie Casa plina de bucate Dragoste pe saturate Bani la greu Noroc cu carul La multi ani si sus paharul.

» Draga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer "LA MULTZI ANI" sa ai parte be multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi

» La multi ani, fericire, impacare sufleteasca, flori, iubire, sanatatea te paleasca, prietenii sa nu te uite si sa ai bucurii multe! 

» Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii !LA MULTI ANI! 

» Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

» La Multi Ani! Viata sa iti frumoasa si colorata, ca acest buchet de trandafiri! 

 In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire.

» Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, copii sanatosi si multa bucurie! 

» Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite.