Promovam Romania prin Guiness Book. Vino si tu!

Varful Caraiman - Guiness Book. Varful Caraiman - Guiness Book.

Un record Guiness Book of World Records la care poti participa si tu! Totul a plecat de la o idee aparuta pe Facebook. Evenimentul se doreste a fi un tribut adus muntilor Bucegi si un demers de promovare internationala a Romaniei, ca destinatie turistica. Pregateste-te, asadar, pentru ziua de 15 august 2015, cand esti asteptat, alaturi de toti prietenii tai, la Varful Caraiman, cu un steag tricolor, mic sau mare, asupra ta. Aflat la altitudinea de 2.384 metri, varful permite oficierea unui record mondial - Cel mai mare grup de oameni pe un varf de munte - detinut in acest moment de o tara sud-americana. Steagurile tricolore pot permite obtinerea unui al doilea record - cel mai mare numar de steaguri tricolore adunate la un loc. 

Daca vrei sa te implici in stabilirea acestui record, iti recomandam sa mergi pe 15 august, pe Varful Caraiman, echipat cu ghete, rucsac, pelerina de ploaie, apa si mancare, sac de gunoi.  Nu trebuie sa te accidentezi, sau sa devii o povara pentru altii. Da mai departe acest text, pentru ca si prietenii tai sa vada si sa aiba timp sa ia o decizie.

Nu este obligatoriu sa fii un impatimit al muntelui. Echipeaza-te corect si mergi in dimineata zilei de 15 august la Cabana Piatra Arsa, o destinatie usor accesibila. De acolo poti insoti grupul principal de participanti.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework