A stat pe scenă cu Rihanna şi Will.I.Am, Titan The Robot vine la Ploieşti Shopping City

Titan The Robot - ploiesti Titan The Robot - ploiesti

Urmează un weekend memorabil la Ploieşti Shopping City. Cel mai faimos robot din întreaga lume, Titan the Robot, devenit vedetă după ce a făcut show alături de vedete internaţionale, precum Rihanna sau Will.I.Am, vine special în cel mai mare centru comercial din Prahova pentru a cuceri inimile ploieştenilor şi nu numai. Mai mult, cei mici vor avea parte de distracţie şi în Tărâmul MiniBucuriilor alături de personajele preferate din desene animate, jocuri, dulciuri şi multe surprize. Voia bună va fi completată de spectacole de muzică şi dans şi de reduceri speciale dedicate piticilor. 

Titan The Robot ajunge în Ploieşti Shopping City

Duminică şi luni, 31 mai şi 1 iunie, cei prezenţi la Ploieşti Shopping City vor avea parte de o experienţă unică. Titan the Robot îi aşteaptă atât pe cei mici, cât şi pe cei mari cu un show de dans şi muzică spectaculos cu care a cucerit fanii din întreagă lume, din China până în Dubai, America, Marea Britanie şi Spania. Din program nu vor lipsi nici fotografiile cu gigantul de 2.4 m înălţime care a dansat pe aceeaşi scenă cu nume mari ale industriei de divertisment, precum Rihanna şi Will.I.Am. Titan the Robot o să îşi facă apariţia în parcarea Ploieşti Shopping City la orele 12:30, 16:30 şi 19:00.

MaxiDistractie în Tărâmul MiniBucuriilor

Distracţia continuă în acest weekend în Tărâmul MiniBucuriilor. Între 29 mai şi 1 iunie, în parcarea celui mai important centru comercial din judeţul Prahova, piticii vor avea de 4 zile de poveste. Programul include ateliere LEGO, jocuri gonflabile întâlniri cu personajele preferate ale copiilor din desene animate şi jocuri ale copilăriei, precum şotronul, desene pe asfalt, curse distractive, , Ratele şi Vânătorii, Paraşuta şi Ţară, ţară, vrem ostaşi.

Mai mult, cei mici vor fi întâmpinaţi cu vată de zahăr,  popcorn şi baloane colorate. Îngheţata şi dulciurile, ce pot fi achiziţionate de la standurile special amenajate vor face deliciul celor prezenţi.

Tărâmul MiniBucuriilor este deschis vineri, între orele orele 16:00 – 20:00, iar sâmbătă, duminică şi luni între orele 12:00 – 20:00.

Pe tot parcursul weekend-ului distracţia va fi asigurată şi de spectacolele oferite de Palatul Copiilor şi de şcolile de dans sportiv Alla Dance şi Bailando. În plus, părinţii pot profita de ofertele variate ale magazinelor cu produse pentru copii. Printre acestea se numără Noriel, Coccodrillo, IDO, LCWaikiki, Koton, H&M, Zara, CCC, Deichmann, Otter, Penti, Intersport şi Claires. Cei mici se pot bucura şi de locul de joacă Gymboland, ce are cel mai mare perete de căţărat dintr-un centru comercial din România. 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework