Imprimă această pagină

Pik Elegance lanseaza oferta ALL INCLUSIVE la piscina - apa, suc si bere - la discretie!

Piscine Ploiesti - Pik Elegance - Piscina Exterioara Piscine Ploiesti - Pik Elegance - Piscina Exterioara

Intr-o vara in care oamenii au mai putini bani ca niciodata, piscinele au de suferit. An de an, tarifele de acces la piscinele din Ploiesti au crescut, in mare parte datorita costurilor uriase cu o asemenea investitie. Asa s-a ajuns la situatia in care o familie cu un copil cheltuieste de la 100 la 200 de lei doar pe accesul la o piscina, plus cheltuielile cu sucul. apa si mancarea.

O solutie inedita vine anul acesta de la complexul Pik Elegance. Aici, joi 18 iunie, se inaugureaza piscina exterioara. Dotata cu peste doua sute de sezlonguri si "sustinuta" de serviciile de masaj, spa, sauna ale hotelului, piscina Pik Elegance va face diferenta cel putin in domeniul tarifului de acces. Acesta va fi de 50 de lei pentru o persoana si va asigura acces la un sezlon, un prosop dar si - atentie! - orice cantitate poti sa bei de apa, suc si bere la draft, pe care o sa te duci sa ti le iei singur, de la barul exterior amenajat in acest scop.

"Ne-am facut socotelile, am discutat cu clientii, si am observat ca unii dintre cei care ajung la piscina incearca sa comande cat mai putina mancare si bautura, din motive financiare. Asta desi stim ca la piscina, in soare, ti se face foame si te deshidratezi. Stim si cat de greu este sa ii refuzi unui copil un suc sau o apa, pentru ca te temi ca nu-ti vor ajunge banii. Nu vrem ca oamenii sa stea incruntati pe sezlonguri, cum se intampla in alte parti. In varianta noastra, un client al piscinei Pik Elegance isi va controla costurile. Va fi ca in complexurile all-inclusive din Turcia: platesti o data si te relaxezi in voie", spune Sorin Nita, managerul Pik Elegance. 

Sursa foto: www.pikelegance.ro