Profesor de nota 4 - "Fiica mea prefera sa moara decat sa mai fie umilita de profesor"

Profesor de nota 4 Profesor de nota 4

Myploiesti.ro incepe, la finalul acestui an scolar, campania "Profesor de Nota 4", prin care vrem sa sprijinim parintii copiiilor abuzati fizic si psihic de profesori care n-au mai fost de mult la o evaluare psihologica, care nu stiu sa predea, care isi umilesc elevii sau ii jupoaie de bani. Continuam serialul cu povestea unei mamici din Ploiesti care explica cum se fac manevrele cu notele din catalog, astfel incat copii sa plateasca bani grei pe pregatiri.

As dori sa evidentiati si sa puneti problema abuzurilor practicate voit in scolile gimnaziale de catre profesor vizavi de elev. Un exemplu concludent in aceasta privinta este cazul fetitei mele a carei solutionare nu a fost nici pana in data de astazi (si duraza din luna aprilie  de cand am facut sesizare la INSPECTORATUL SCOLAR -PLOIESTI). Mentionez ca este vorba de teroare psihica vizavi de un elev bun la invatatura. Fiica mea  eleva in cls.a VII-a ( a trecut cl VIII) unde  pe parcursul anului scolar a fost abuzata pshic , traind in teroare, refuza sa mai mearga la scoala si dorind sa moara decat sa mai fie terorizata si umilita. In urma sesizarilor pe care le-am facut direct si personal de nenumarate ori catre doamna Director cat si professor diriginte , constat cu uimire ca nu s-a luat nici o masura , decat ca in ultima luna de scoala a decis doamna director sa o transfere la alta clasa , cu alt profil spunand ca este singura solutie pentru binele elevei . Mentionez ca din data de 23.04. 2015, am depus plangere  la inspectorat si nici pana in present nu am primit un raspuns vizavi de fiica mea. Va rog respectos sa ma ajutati cum sa redactez o reclamatie  si ce mai am de facut sau cu oricare alte sfaturi. Mentionez ca invata la o scoala de renume iar fiica mea a terminat anul scolar  cu media 9.20 in conditiile in care era umilita in fata clasei, fara a I permite sa mearga la o clasa de excelenta. 

Asa suna mesajul trimis redactiei Myploiesti.ro de o mamica aflata la capatul puterilor. Facem apel, pe aceasta cale, la Baroul de Avocati Prahova, in vederea sustinerii acestei femei cu consultanta profesionala de specialitate. Vom reveni cu detalii.

Daca aveti probleme cu un profesor, scrieti-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Anuntati-va prietenii si rudele, pentru ca acum, cand justitia isi face treaba, este momentul cel mai bun pentru a scoate din sistemul educational profesorii care si-au pierdut de mult competenta si vocatia. Nu uita sa dai SHARE acestui text.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework