Poti sa-ti faci un abonament de citit ebook-uri fara sa le cumperi?

Poti sa-ti faci un abonament de citit ebook-uri fara sa le cumperi? Poti sa-ti faci un abonament de citit ebook-uri fara sa le cumperi?

In Romania exista cel putin o platforma unde poti citi ebook-uri fara sa le cumperi: Streamland. www.streamland.ro este platforma unde poți cumpăra și citi e-books și reviste digitale.

Întemeiată de Editura Univers împreună cu mai mulți parteneri americani, Streamland este o alegere pentru cititorii care vor să cumpere și să citească e-books și reviste digitale și pentru autorii care vor să publice în format digital și să vândă direct publicului. Un program de publicare digitală Digital First, programul de publicare al platformei Streamland, înrolează autorii care scriu la nivel profesionist, sunt dispuși să se promoveze pe social media și vor să vândă direct publicului lor, încasând 50% din drepturile de autor. Autorii celor mai descărcate cărți vor fi recomandați editurilor partenere Streamland în vederea unei ediții tipărite. Un sistem de abonamente care oferă cele mai mici prețuri la cărți Cititorii care se abonează la Streamland pot descărca și citi la prețul de 4,99 lei o carte de 10 ori mai scumpă. Poți citi trei cărți pe lună cu un abonament de 14,99 lei sau două cărți pe lună cu un abonament de 9,99 lei. Oricare dintre abonamente îți aduce cele mai mici prețuri la cărți. O dată descărcate, cărțile sunt ale tale: le vei putea păstra și reciti oricând, chiar dacă abonamentul încetează. Cărțile disponibile în cadrul abonamentului pot fi citite în browser și pe orice telefon sau tabletă care rulează softuri Android sau IOS. O bibliotecă portabilă Cărțile descărcate de un cititor vor intra automat în biblioteca sa digitală și vor putea fi accesate și citite în orice moment pe computer, pe Iphone, Ipad, telefoane și tablete care rulează Android.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework