Imprimă această pagină

Concursul SHARE PEACE isi alege sambata castigatorii - un eveniment LIONS PLOIESTI

Concursul SHARE PEACE isi alege sambata castigatorii - un eveniment LIONS PLOIESTI

CLUB LIONS PLOIEȘTI PREMIERE CONCURS „AFIȘE PENTRU PACE” 2015-2016 TEMĂ: SHARE PEACE

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015, ora 11.00, va avea loc premierea copiilor participanţi la concursul „AFIȘE PENTRU PACE”, ediția 2015-2016. Evenimentul, care se va desfășura la sala Europa a Camerei de Comerț și Industrie a județului Prahova, Str. Cuza Vodă, nr.8, et.II, se înscrie pe linia acţiunilor derulate de Asociația LIONS CLUBS INTERNATIONAL și Asociația LIONS CLUBS DISTRICT 124 ROMÂNIA.

Asociatia Lions Club Ploiești a organizat și în acest an Concursul „AFIȘE PENTRU PACE”, această acțiune devenind deja o tradiție deoarece este în al șaptelea an de derulare. Clubul Lions din Ploiesti subscrie la misiunea globala a organizatiei: crearea si mentinerea, in scopul ajutorului umanitar, a unui spirit de comunitate intre oameni, prin intermediul voluntariatului, prin implicarea in comunitate si prin cooperarea la nivel international.

Lions Clubs reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.

LIONS reprezinta abrevierea cuvintelor "LIBERTY, INTELLIGENCE, OUR NATIONS SAFETY" (Libertate,inteligenta, siguranta natiunilor noastre). Aceasta este sigla asociatiei a carei deviza este "WE SERVE !" (Noi servim!)

Concursul „AFISE PENTRU PACE” organizat de clubul Lions Ploiesti, s-a adresat si anul acesta copiilor cu vârste între 11-13 ani, din Scoli Generale ale Municipiului Ploiesti. Tema concursului pentru anul lionistic 2015-2016 este „SHARE PEACE”. La fel ca in toti anii, concursul este piramidal, avand baza la nivel de club.

Desenul clasat pe locul I va participa la selecţia naţională ce urmeaza sa aiba loc la nivelul Districtului 124 Romania, la Sighisoara, în data de 14 Noiembrie 2015. În urma jurizării desenelor primite, se vor acorda premii si mențiuni speciale, pentru a încuraja participarea şi pe viitor a copiilor la astfel de acţiuni. Pacea este una din valorile fundamentale ale omenirii, ce trebuie pastrata si dusa mai departe de catre generatia viitoare reprezentata de copii. Prin intermediul acestui concurs, copiii pot sa-si exprime cel mai bine si mai frumos gandurile si trairile lor referitoare la minunatul sentiment de pace.

Urmareste clubul Lions Ploiesti pe Facebook.