Imprimă această pagină

Ploieşti Shopping City deschide sezonul sărbătorilor de iarnă: cu Fabrica lui Moş Crăciun şi Târgul Tradiţional

Ploieşti Shopping City deschide sezonul sărbătorilor de iarnă: cu Fabrica lui Moş Crăciun şi Târgul Tradiţional

Sfârşitul lunii noiembrie aduce la Ploieşti Shopping City magia sărbătorilor de iarnă şi evenimente pentru toată familia. Acţiunile dedicate sezonului rece debutează cu Fabrica lui Moş Crăciun, un tărâm fermecat dedicat celor mici şi cu Târgul Tradiţional, unde vizitatorii se pot bucura de bunătăţi de sezon.  

Fabrica lui Moş Crăciun, destinaţia zilnică de turtă dulce, zâmbete şi bucurie 

Mult aşteptata Fabrică a lui Moş Crăciun îşi redeschide porţile în Ploieşti Shopping City şi îi aşteaptă pe cei mici cu o noutate: sezonul acesta, piticii vor avea parte de cele mai dulci sărbători, iar turta dulce este vedeta absolută a pregătirilor de Crăciun. 

În cadrul atelierelor dedicate, copiii îşi vor arăta talentul la decorarea de turtă dulce şi realizarea de felicitări de Crăciun. Ei vor deveni, astfel, pentru câteva ore, ajutoare de nădejdie ale spiriduşilor. Costumele de reni şi jucăriile lego nu lipsesc nici ele din program. Mai mult, cei mici au ocazia să se fotografieze cu Crăiasa Zăpezii, iar la sfârşit vor primi cadou poza împreună cu o diplomă de recunoaştere. 

Bunătăţi culinare şi suveniruri româneşti la Târgul Tradiţional 

Până pe data de 1 decembrie, Ploieşti Shopping City găzduieşte Târgul Tradiţional, un adevărat răsfaţ culinar pentru români. Cei interesaţi vor putea achiziţiona nu doar bunătăţi tradiţionale, dar şi suveniruri şi produse autohtone realizate de artişti şi meşteri populari. Printre acestea se numără  bijuterii din lut polimeric, jucării, căciuliţe şi brăţări croşetate, decoraţiuni realizate prin tehnica serveţelului, bentiţe, steguleţe, ouă sculptate şi pictate,  tapiserie, lumânări, bijuterii din pietre semipreţioase, zgârdane din mărgele lucrate la gherghef cu motive populare. 

La categoria bunătăţi culinare, cumpărătorii pot alege dintre brânză  şi preparate din carne, dulceţuri, zacuscă, sirop, şerbet, salate,  miere şi preparate derivate, vin şi ţuică, ciocolată de casă, prăjituri şi alte dulciuri. 

În cadrul Târgului Tradiţional cei mici vor avea parte de ateliere special dedicate acestora, în cadrul cărora vor învăţa să realizeze brăţari şi semne de carte pe gherghef mic si ciucuri din lână, care pot fi folosiţi pe post de globuleţe de Crăciun. Atelierele pentru copii sunt deschise vineri, 27 noiembrie, între orele 17:00 şi 19:00, iar în perioada 28 noiembrie - 1 decembrie, între orele 12:00 şi 18:00. 

Black Friday continuă

Pasionaţii de shopping sunt aşteptaţi în magazinele din Ploieşti Shopping City pentru a profita de ultimele zile de promoţie dedicate fenomenului Black Friday. Chiriaşii centrului comercial au pregătit reduceri de până la 70% la produsele selecţionate. Informaţii despre preţurile speciale se găsesc si pe pagina de Facebook a mall-ului (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity).