Ploieşti Shopping City iti prezinta fotografiile din concursul National Geographic Romania

Ploieşti Shopping City iti prezinta fotografiile din concursul National Geographic Romania

Fotografiile câștigătoare în prestigiosul concurs National Geographic Photo Contest 2015 vor fi expuse în premieră în cel mai important centru comercial din judeţul Prahova şi din regiune, Ploieşti Shopping City. Expoziția celui mai mare concurs de fotografie din România va fi prezentă în mall în perioada 26 - 29 noiembrie.

 

La concursul National Geographic Photo Contest 2015, care s-a desfășurat între 2 iulie și 30 septembrie 2015, au fost înscrise 1514 imagini, realizate de 773 de fotografi. Pentru fiecare secțiune din concurs, NATURĂ, OAMENI, ANIMALE, REPORTAJ și PLIMBĂRI PRIN BUCUREȘTI, au fost desemnate câștigătoare câte două fotografii: una la Alegerea Publicului (prin vot online pe http://photocontest2015.natgeo.ro) și una la Alegerea Juriului, format din experți în arta fotografică precum Cătălin Gruia, redactor șef National Geographic & NG Traveler, Zoltan Lorencz, artist vizual, arte plastice și regie film, Marian Ilie, fotoeditor, Hepta Photo Agency, Dan Beșliu, fotograf, lector SFF, Eugen Negrea, Președinte al Asociației Artiștilor Fotografi din România. 

 

Pentru a veni în întâmpinarea pasionaților de fotografie ce vor să învețe mai mult despre tehnicile ce ridică fotografiile la rang de artă, Ploieşti Shopping City le oferă posibilitatea vizitatorilor de a participa și la un curs de fotografie cu intrare liberă, ce va fi susținut de Dan Besliu. Cursul va avea loc în deschiderea vernisajului, pe data de 26 noiembrie, începând cu ora 18:00. Dan Besliu este lector de fotografie și editare de imagini la Școala de Fotografie Freelancer, cu peste 3000 de imagini publicate în ziare și reviste. A susținut de-a lungul carierei 12 cursuri de tehnică fotografică, 8 cursuri de artă fotografică, peste 50 de workshop-uri de fotografie,  peste 30 de cursuri de fotografie pentru tineri in programul  "Vorbești fotografie?", 7 tabere de fotografie pentru copii și numeroase cursuri foto pentru companii. 

 

Expoziția de la Ploieşti Shopping City face parte dintr-un vernisaj național ce aduce cele 10 lucrări câștigătoare în orașe precum București, Deva, Târgu Jiu, Ploiești și Brăila. Concursul National Geographic Photo Contest 2015 a fost organizat de Burda Media București în parteneriat cu Skin Media, importator oficial Nikon, Photosetup, National Geographic Channels România și rețeaua Nepi.

Zimbria.ro

Zimbria

Primaria Ploiesti

CJPH

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework