Imprimă această pagină

Patinoar aproape de cer - S-a deschis patinoarul Ploiesti Shopping City

Sezonul rece aduce la Ploieşti Shopping City bucurie pe gheaţă pentru cei mici şi cei mari. Patinoarul de pe teresa mall-ului din nordul oraşului a fost inaugurat, iar vizitatorii sunt aşteptaţi să testeze gheaţa şi să profite din plin de noua destinaţie de distracţie. Patinoarul este deschis zilnic, între orele 10:00 - 22:00, acesta aflându-se situat la etajul 1, pe terasa Ploieşti Shopping City. Anul acesta, cei mici au parte de pachete speciale (acces patinoar + masă), dar şi de preţuri promoţionale pentru grupuri. Informaţii complete se găsesc pe pagina de Facebook a centrului comercial www.facebook.com/PloiestiShoppingCity

 

Shopping in peste 100 de magazine şi premii instant

Cei ce sunt în căutarea cadourilor ideale de sărbători, pot profita de tombola cu premii instant. Iubitorii de shopping care vor achiziționa produse în valoare de cel puțin 200 de lei din centrul comercial vor primi pe loc un premiu surpriză - parfumuri, bijuterii, produse cosmetice, electronice şi multe altele. Acesta este oferit, pe baza bonului fiscal, la Biroul de Informații, deschis zilnic, între 10:00 – 22:00.

Distracţia continuă la Fabrica lui Moş Crăciun

Piticii pot profita în continuare de cea mai aşteptată destinaţie de distracţie a sezonului: Fabrica lui Moș Crăciun. Crăiasa Zăpezii îi aşteaptă pe copii cu surprize delicioase și inedite: turtă dulce și ateliere creative. În cadrul workshop-urilor, cei mici vor deveni adevărați artiști și își vor putea exersa talentul creativ la decorarea turtei dulci și a felicitărilor de Crăciun. În plus, aceştia se vor putea costuma în reni și vor putea construi castele din jucării Lego, iar la plecare vor fi răsplătiţi cu o diplomă ce le atestă rolul de spiriduș. Fabrica lui Mos Craciun se află situată în zona scărilor rulante, în Ploieşti Shopping City.