Pik Elegance 2016 - Cand se deschide piscina. Vezi si preturile

Piscine Ploiesti - Pik Elegance - Piscina Exterioara Piscine Ploiesti - Pik Elegance - Piscina Exterioara

Pik Elegance deschide vineri, 17 iunie, sezonul de balaceala la piscina exterioara. Spre deosebire de anul trecut, cand accesul a fost de tip all inclusive, anul acesta s-a revenit la tarife normale. 

"Tariful all-inclusive ne-a facut cunoscuti anul trecut, dar am avut destui clienti care s-au plans de preturi, considerand ca un copil, o femeie si un barbat nu consuma aceleasi produse si aceleasi cantitati de produse, si ca nu e corect sa achite aceeasi suma. I-am ascultat si acum avem tarife diferentiate adulti/copii, astfel incat o familie, de exemplu, sa poate sa bugeteze cum vrea o iesire la piscina. N-am pastrat de anul trecut decat accesul gratuit pentru copiii sub 3 ani. De vineri, ii asteptam pe ploiesteni sa se bucure de piscina, de terasa, de restaurant, dar si de spa-ul nostru si speram ca vara aceasta sa fie cat mai multi clienti care nu mai tin cont de prognoza meteo, pentru ca noi avem, la Pik Elegance, si cea mai buna piscina interioara a Ploiestiului", spune Violeta Tudor, manager Pik Elegance.

La inaugurarea piscinei exterioare vor canta Tavi Colen Band si Emma Stefan.

Detalii despre inaugurarea sezonului de vara la Pik Elegance gasiti aici: www.facebook.com/events/612926865550638/ 

 

Cat costa intrarea la piscina Pik Elegance

Un adult va plati 25 de lei pentru accesul la piscina in cursul saptamanii, si 40 de lei in weekend. Pentru un copil de 3-14 ani, accesul la piscina Pik Elegance costa 15 lei in cursul saptamanii si 20 de lei in weekend. Copiii cu varsta sub trei ani au acces gratuit. Nu se permite accesul in piscina fara costum de baie, iar bebelusii sunt asteptati doar cu scutece speciale pentru inot.

Pik Elegance devine astfel singurul loc din Ploiesti unde poti merge la piscina si cand ploua, si cand e soare. Asta pentru ca hotelul dispuse si de o piscina interioara, cu apa sterilizata ecologic, fara clor. 

  • Telefon: 0753 66 44 23
  • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Facebook: www.facebook.com/pikelegance
  • Web: www.pikelegance.ro 

Fisa piscina

Tip piscina: exterioara

Culoare de inot: nu

Scari acces: doua

Pool-bar: da

Tip zona relaxare: cu sezlonguri

Dusuri: da

Perne pe sezlong: da

Vestiare: da, separate barbati-femei

Echipamente de inot: da, contra-cost

Prim-ajutor: da

Spa: da

Parcare: da

Pik Elegance este un complex hotelier de patru stele construit in 2014 dupa standardele intalnite in complexe all-inclusive din Turcia. Este amplasat la ieșirea din Ploiești către Buzău, pe DN 1B (dreapta la sensul giratoriu de dupa pod).

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework