Imprimă această pagină

Petrece un weekend de poveste la a 5-a aniversare Ploiesti Shopping City

Petrece un weekend de poveste la a 5-a aniversare Ploiesti Shopping City

 

Ploiesti Shopping City aniverseaza cinci ani si ii asteapta pe toti cei care ii vor trece pragul cu o petrecere de trei zile, de la care nu vor putea lipsi cadourile, premiile si momentele surpriza. In perioada 17-19 noiembrie, clientii Ploiesti Shopping City sunt asteptati sa se bucure de o atmosfera de sarbatoare.

5 ani se sarbatoresc cu bilete de avion, fotografii 360, VIP lounge si cadouri

Pentru ca ocaziile importante merita sarbatorite asa cum se cuvine, toti clientii au ocazia sa pastreze aniversarea de cinci ani drept amintire intr-un mod cu totul inedit: pot sa isi faca o fotografie sau un video 360. Cabina este amplasata la intrarea din zona Carrefour si este disponibila pe parcursul celor trei zile in intervalul orar 11:00-19:00. O astfel de experienta trebuie impartasita cu prietenii, asa ca, cei care dau share fotografiei facute la cabina foto 360, cu hashtag-ul #5AniPloiestiShoppingCity, pot sa castige, prin tragere la sorti, bilete de avion. Sesiunile de shopping sunt si ele rasplatite in acest weekend special. Toti cei care fac cumparaturi, pot sa se rasfete apoi in zona VIP. In spatiul special amenajat, acestia se pot bucura de candy bar, cocktail si wine bar si multa muzica buna. In plus, cumparaturile in valoare de minimum 100 de lei le ofera vizitatorilor sansa sa se inscrie in tombola care le aduce numeroase premii. 3 castigatoare au sansa sa beneficieze de o schimbare de look oferita de Apolo Beauty Salon, in timp ce Gizell daruieste 5 rochii, Man’s Style Fashion ofera drept premiu o gama variata de produse pentru domni, iar Meli Melo premiaza participantele cu accesorii sic. Iar lista cu premii surpriza continua.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

 

Despre Ploiesti Shopping City

 

Ploiesti Shopping City, primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, are o suprafata inchiriabila de 55.000 m2 si pune la dispozitia clientilor sai aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 sali de proiectie, dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu NEPI Rockcastle.