Antonia si Benvenuti - Dragoste la prima vedere sau truc de marketing?

Antonia si Benvenuti - Dragoste la prima vedere sau truc de marketing?

Potrivit Wikipedia, Antonia, pe numele său complet Antonia Iacobescu, s-a nascut pe 12 aprilie 1989, la București. Din 1994, s-a mutat in SUA, în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. După 13 ani petrecuți în SUA, Antonia s-a intors in Romania, in 2007. 

Compania Benvenuti a luat nastere in Romania, in primavara anului 2004, conform site-ului oficial. In spotul de promovare a produselor Benvenuti, Antonia spune ca avea vreo 16 ani cand s-a indragostit prima oara de aceste produse. Cu alte cuvinte, plaseaza intalnirea cu pantofii Benvenuti in anul 2005. La data aceea, artista era in SUA, loc unde Benvenuti nu are un magazin. Compania este romaneasca: a fost fondata in 2004, cu primul magazin la Timisoara, de catre patru asociati: Dan Pavel, Adrian Certezeanu, Gabriel Tepelea si Adrian Cazu.

Sa fi venit Antonia in 2005 in Romania, in vizita, si sa se indragosteasca de pantofii Benvenuti, si n-a suflat o vorba despre asta, pana in 2013, cand a devenit imaginea acestei companii? Sau toata povestea e doar un truc de marketing?

 

 

Media

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework