Doua zile dedicate reducerilor si ofertelor speciale la Ploiesti Shopping City

Doua zile dedicate reducerilor si ofertelor speciale la Ploiesti Shopping City

 

 

Pe 15 si 17 decembrie, Ploiesti Shopping City aduce laolalta pasiunea pentru shopping si ofertele speciale in cadrul unei noi editii Christmas Sale Shopping. Pe langa promotiile de pana la 60% la zeci de branduri, sunt pregatite si o multime de surprize si momente speciale, pentru toate varstele.

 

 

Se apropie cu pasi repezi cea mai frumoasa perioada a anului: Craciunul. Atmosfera de sarbatoare s-a instalat in Ploiesti Shopping City si surprizele pregatite pentru toti vizitatorii nu sunt deloc putine. Vineri, 15 decembrie, centrul comercial da startul mult asteptatei campanii Christmas Sale Weekend si ii intampina pe clienti cu oferte semnificative.

 

 

Fie ca este vorba de cadoul de Craciun pentru persoanele dragi sau un rasfat pentru sine, clientii Ploiesti Shopping City au la dispozitie doua zile in care pot sa se bucure de preturi mici, promotii speciale, dar si cadouri si activitati surpriza.

 

 

Reduceri de pana la 60% la zeci de branduri

 

 

Pasionatii de shopping sunt invitati sa profite de reducerile oferite de brandurile lor preferate, dintr-o gama variata produse. Pot alege de la imbracaminte (Adidas, Poema, Colin’s, Penti, Koton, Gatta, Cocodrilo, Waikiki, Steilman, Coco, Mizar, Ray Sport, Fashion Man, Atmosphere, H&M, Secuiana, Dovani), incaltaminte (Benvenuti, Office Shoes, Deichmann, CCC, Gioelli Carini), accesorii (Splend’Or, Be in time, Claire’s) si produse de infrumusetare si sanatate (Sephora, Melkior, Douglas, Profihairshop, Sabon, Kendra, L’Occitane, Yves Rocher, Marrionaud, Opticris, Optiblu) pana la decoratiuni (English Home, Topshop), jucarii pentru cei mici (Noriel) si multe altele.

 

 

 

Demonstratii artistice si premii surpriza

 

 

Dupa o binemeritata sesiune de shopping, toti cei dornici, sunt asteptati sa isi faca fotografii la sania lui Mos Craciun, plasata la intrarea Carrefour. Se pot inscrie apoi in tombola care va premia zece norocosi participanti cu cate zece albume foto oferite de Zewe.

 

 

Pe langa reduceri, centrul comercial surprinde si cu o serie de activitati artistice. Astfel, vizitatorii pot sa ia parte duminica la demonstratiile de make-up si hairstyle sustinute de Atelierele Ilbah si sa se bucure de sesiunile de colinde si dansuri sustinute de copiii de la Palatul Copiilor si Alla Dance. Cei mici sunt intampinati si cu numeroase activitati alaturi de Dinamic Kids.

 

 

Revelion la Hotelul de Gheata din Romania si numeroase premii la tombola de iarna

 

Toti clientii sunt incurajati sa ia parte si la tombola care ii asteapta in Ploiesti Shopping City pana pe 24 decembrie. In baza bonului de cumparaturi in valoare de minimum 250 de lei (suma cumulata pe unul sau mai multe bonuri), acestia pot sa castige una dintre cele 1.000 de sanii, vouchere de cumparaturi si multe alte cadouri pregatite de magazinele partenere.

 

Un participant norocos are sansa sa castige marele premiu si sa petreaca Revelionul alaturi de familie la Hotelul de Gheata Balea Lac.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework