Targul cu Bunatati revine la Ploiesti. Vezi cand si unde.

Targul cu Bunatati revine la Ploiesti. Vezi cand si unde.

Targul cu Bunatati aduce, ca de fiecare data, preparate traditionale romanesti, in marea lor majoritate atestate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, dar si internationale si produse realizate de mesteri populari autentici si artisti handmade, asa cum i-a invatat pe ploiestenii care apreciaza calitatea.

Painea cu cartof coapta pe vatra si preparatele din carne de porc de la Rupea, branzeturile de la Fundata, Zagra si Cristianu, mierea de la Cartisoara de pe Transfagarasan, dulceturile, zacusca, siropurile si serbeturile argesene sau turta dulce de la Bascov sunt doar cateva dintre produsele pe care le gasiti in fiecare editie a Targului si aceasta pentru ca sunt cautate si cerute de catre clientii fideli. Bineinteles ca vor fi si noutati la aceasta editie: prajituri de casa si cozonaci facute de familia Rosu din Botosani, numai bune de gustat, cumparat si comandat pentru Craciunul care se apropie. Nu vor lipsi ceaiurile, tincturile, vinul si tuica, ciocolata de casa de la Lipova, baclavalele turcesti. Pentru toti cei care isi doresc sa aiba pe masa de Craciun produse traditionale adevarate, Targul va fi deschis toata luna decembrie, inclusiv inaintea sarbatorilor de iarna.

Si pentru ca se apropie sfantul Andrei, in mai putin de 2 saptamani, de la Targul cu Bunatati se pot cumpara cadouri speciale: sosete si caciuli impletite la Breaza, bijuterii lucrate manual, decoratiuni pe faianta, obiecte realizate din ceramica sau sticla, obiecte de uz casnic din lemn si rachita. Tot la artistii si mesterii din Targ pot fi gasite si cateva decoratiuni de iarna, dar si costume populare pentru copii, facute la Breaza, pentru serbarile de Craciun care se apropie.

Targul cu Bunatati - 19-21 noiembrie, parcul din fata Halelor Centrale

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework